نان و شیرینی

مافین ساده؛ طرز تهیه مافین ساده وانیلی

مواد لازم مافین وانیلی:

مواد لازم برای ۶ مافین

نام مادهٔ غذایی مقدار توضیحات
کره ۵۰ گرم به حدی نرم شده باشد که انگشت در آن فرو رود.
پودر قند یا شکر ۸۰ گرم
عسل ۴۰ گرم
تخم مرغ یک عدد نباید زیاد سرد باشد با کره مخلوط نمی‌شود. کم‌کم به شکر و کره اضافه شود.
وانیل
شیر خشک بدون چربی (Skimmed milk) ۲۰ گرم
ماست ساده ۵۰ گرم به دو قسمت ۲۰ و ۳۰ گرم تقسیم شود
آرد قوی (آرد نان) الک شده ۱۳۰ گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری

دما و زمان پخت مافین وانیلی:

  • کره و تخم مرغ و ماست باید به دمای محیط آشپزخانه رسیده باشد و سرد نباشد.
  • دمای فر: ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد
  • زمان پخت در فر: ۲۵-۲۰ دقیقه

طرز تهیه مافین وانیلی:

۱. کره‌ای که از یخچال از قبل بیرون آورده شده و انگشت را می‌توان در درون آن فرو کرد را با همزن برقی می‌زنیم تا هوا به داخل آن وارد شده و کرم مانند شود. شکر را هم افزوده بهم می‌زنیم تا مایه سفید شود.

۲. عسل و تخم مرغ سفیده و زرده مخلوط شده که سرد نباشد را کم‌کم به مایه افزوده بهم می‌زنیم تا تخم مرغ بخوبی با دیگر مواد مخلوط شود. وانیل و شیر خشک بدون چربی و ۲۰ گرم ماست را به ترتیب به مایه افزوده خوب بهم می‌زنیم.

۳. آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مایه افزوده با لیسک با مواد دیگر مخلوط می‌کنیم. ۳۰ گرم باقیمانده ماست را به مایه افزوده با لیسک تا وقتی سفیدی آرد ناپدید شود بهم می‌زنیم در صورتی که مایه زیاد بهم زده شود پف نخواهد کرد. مایه را در کاغذ مخصوص مافین که در قالب مافین قرار گرفته می‌ریزیم. در آخر بر روی مایه خرده مافین پخش می‌کنیم.

۴. قالب مافین را در وسط سینی فری که ۱۷۰ درجه گرم شده گذاشته به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه می‌گذاریم بپزد.

۵. مافین نوعی نان است که اگر گرم صرف شود خوشمزه‌تر است بنابراین اگر سرد شد با دمای ۱۵۰ درجه فر قبل از صرف گرم می‌کنیم.

خرده مافین:

مواد لازم برای درست کردن خرده مافین برای آرایش روی مافین

نام مادهٔ غذایی مقدار توضیحات
کره ۲۰ گرم به حدی نرم شده باشد که انگشت در آن فرو رود.
پودر قند یا شکر ۲۰ گرم
پودر دارچین اندکی
وانیل اندکی
آرد ضعیف (آرد شیرینی) الک شده ۳۰ گرم

کرهٔ نرم شده را با شکر مخلوط می‌کنیم. دارچین و وانیل را هم اضافه کرده بهم می‌زنیم. آرد را اضافه کرده با کاردک یا لیسک پلاستیکی بصورت برشی با مواد دیگر مخلوط می‌کنیم. خمیر را بصورت تکه‌تکه در داخل نایلون ریخته و در داخل یخچال و یا فریزر سرد می‌کنیم (در فریزر می‌توان به مدت یک هفته نگهداری کرد). اگر خمیر در هنگام استفاده بهم چسبیده بود با کارد یا با دست بصورت تکه‌های کوچک در می‌آوریم.

  • خرده مافین جهت آرایش بر روی مایه مافین ریخته شده و با یکدیگر پخته می‌شوند.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا