نان، کیک و شیرینی

مافین سبوس دار؛ طرز تهیه مافین سبوس گندم و موز

مافین سبوس گندم و موز (به انگلیسی: Banana Bran Muffins)

مواد لازم مافین سبوس دار:

مواد لازم برای ۱۲ مافین

نام مادهٔ غذایی مقدار توضیحات
تخم مرغ ۲ عدد به دمای محیط رسیده
شکر (قهوه‌ای بهتر است) ۱۵۰ گرم
موز ۳ عدد، ۳۰۰ گرم با چنگال له کنید
نمک اندکی
روغن مایع ۸۰ میلی لیتر
آرد شیرینی و آرد سبوس‌دار از هر کدام ۷۵ گرم آرد، جوش شیرین، سبوس و بیکینگ پودر را باهم الک می‌کنیم.
جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری
سبوس گندم ۵۰ گرم
کشمش انگور سلطانی ۱۴۰ گرم

دما و زمان پخت مافین سبوس دار:

  • دمای فر: ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد
  • زمان پخت در فر: ۲۵ دقیقه

طرز تهیه مافین سبوس دار:

۱. تخم مرغ که سرد نباشد را بهم می‌زنیم سپس شکر را دو قسمت کرده به مایه افزوده خوب بهم می‌زنیم تا کشدار شود.

۲. نمک و روغن مایع و موز له شده را به مایه افزوده بهم می‌زنیم.

۳. آرد، سبوس، جوش شیرین و بیکینگ پودر الک شده را به مایه افزوده با درجه کم همزن برقی با مایه تا حدی مخلوط می‌کنیم تا سفیدی آرد ناپدید شود. کشمش را هم مخلوط می‌کنیم. مایه را درون کاغذ مافین نسبتاً پر می‌ریزیم این مایه زیاد پف نخواهد کرد.

۴. مایه را در وسط سینی فری که ۱۷۰ درجه گرم شده گذاشته، به مدت ۲۵ دقیقه می‌پزیم.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا