نان، کیک و شیرینی

مافین پنیر و آلو؛ طرز تهیه مافین پنیر و آلو مجلسی و خوشمزه

دستور تهیه مافین با طعم پنیر و آلو.

مواد لازم مافین پنیر و آلو:

مواد لازم برای ۶ مافین

نام مادهٔ غذاییمقدارتوضیحات
کره۵۰ گرمبه حدی نرم شده باشد که انگشت در آن فرو رود.
پودر قند یا شکر۸۰ گرم
عسل۴۰ گرم
تخم مرغیک عددنباید زیاد سرد باشد با کره مخلوط نمی‌شود. کم‌کم به شکر و کره اضافه شود.
وانیل
شیر خشک بدون چربی (Skimmed milk)۲۰ گرم
ماست ساده۵۰ گرمبه دو قسمت ۲۰ و ۳۰ گرم تقسیم شود
آرد قوی (آرد نان) الک شده۱۳۰ گرم
بیکینگ پودریک قاشق چایخوری
آب‌لیمویک قاشق غذاخوری
پنیر خامه‌ای۶۰ گرم
آلوی خشک بدون هسته (بجای آن بلوبری یخ زده هم بکار می‌رود)۴۰ گرم

دما و زمان پخت مافین پنیر و آلو:

  • کره و تخم مرغ و ماست باید به دمای محیط آشپزخانه رسیده باشد و سرد نباشد.
  • دمای فر: ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد
  • زمان پخت در فر: ۳۰-۲۰ دقیقه

طرز تهیه مافین پنیر و آلو:

۱. کره‌ای که از یخچال از قبل بیرون آورده شده و انگشت را می‌توان در درون آن فرو کرد را با همزن برقی می‌زنیم تا هوا به داخل آن وارد شده و کرم مانند شود. شکر را هم افزوده بهم می‌زنیم تا مایه سفید شود.

۲. عسل و تخم مرغ سفیده و زرده مخلوط شده که سرد نباشد را کم‌کم به مایه افزوده بهم می‌زنیم تا تخم مرغ بخوبی با دیگر مواد مخلوط شود. وانیل و شیر خشک بدون چربی و ۲۰ گرم ماست را به ترتیب به مایه افزوده خوب بهم می‌زنیم.

۳. آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مایه افزوده از این به بعد از لیسک پلاستیکی برای مخلوط کردن اضافه می‌کنیم. ۳۰ گرم باقیمانده ماست و آب‌لیمو را به مایه افزوده با لیسک تا وقتی سفیدی آرد ناپدید شود بهم می‌زنیم در صورتی که مایه زیاد بهم زده شود پف نخواهد کرد. یک سوم مایه را در کاغذ مخصوص مافین ریخته سپس پنیر خامه‌ای که بصورت مکعب‌های یک سانتیمتری خرد شده است و آلوی خشک را روی مایه قرار داده بار دیگر باقیمانده مایه را در قالب ریخته و در آخر باقیمانده پنیر و آلوی خشک را بر روی مایه قرار می‌دهیم.

۴. مایه را در وسط سینی فری که ۱۷۰ درجه گرم شده گذاشته به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه می‌گذاریم بپزد.

۵. مافین نوعی نان است که اگر گرم صرف شود خوشمزه‌تر است بنابراین اگر سرد شد با دمای ۱۵۰ درجه فر قبل از صرف گرم می‌کنیم.

خرده مافین برای روی مافین پنیر و آلو:

مواد لازم برای درست کردن خرده مافین برای آرایش روی مافین

نام مادهٔ غذاییمقدارتوضیحات
کره۲۰ گرمبه حدی نرم شده باشد که انگشت در آن فرو رود.
پودر قند یا شکر۲۰ گرم
پودر دارچیناندکی
وانیلاندکی
آرد ضعیف (آرد شیرینی) الک شده۳۰ گرم

کرهٔ نرم شده را با شکر مخلوط می‌کنیم. دارچین و وانیل را هم اضافه کرده بهم می‌زنیم. آرد را اضافه کرده با کاردک یا لیسک پلاستیکی بصورت برشی با مواد دیگر مخلوط می‌کنیم. خمیر را بصورت تکه تکه در داخل نایلون ریخته و در داخل یخچال و یا فریزر سرد می‌کنیم (در فریزر می‌توان به مدت یک هفته نگهداری کرد). اگر خمیر در هنگام استفاده بهم چسبیده بود با کارد بصورت تکه‌های کوچک مثل گوشت چرخ کرده در می‌آوریم.

  • خرده مافین جهت آرایش بر روی مایه مافین ریخته شده و با یکدیگر پخته می‌شوند.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا