نان، کیک و شیرینی
طرز تهیه مافین کره بادام زمینی و چیپس شکلات
مواد لازم مافین کره بادام زمینی:
مواد لازم برای ۱۰-۱۱ مافین با قطر ۷ سانتیمتر:
تبلیغات
- کره: ۱۲۰ گرم
- شکر (شکر قهوهای): ۱۵۰ گرم یا شکر سفید: ۲۰ گرم
- تخم مرغ بزرگ: دو عدد
- آرد ضعیف یا شیرینی: ۳۰۰ گرم
- بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
- نمک: کمی
- شیر: ۱۲۰ میلیلیتر
- کره بادام زمینی: ۱۲۰ گرم
- چیپس شکلات: ۱۰۰ گرم
مواد رویه مافین (در صورت تمایل):
- پودر بادام: ۲۵ گرم
- آرد: 50 گرم
- شکر: 50 گرم
- کره: 50 گرم
- کاکائو: یک قاشق غذاخوری
این مواد را با یکدیگر مخلوط کرده تا بهم بچسبد در آخر بر روی مواد اصلی مافین در قالب قرار میدهیم.
طرز تهیه مافین کره بادام زمینی:
۱. در داخل یک کاسه کره و شکر را ریخته بهم میزنیم تا رنگ آن متمایل به سفید شود.
۲. تخم مرغ را در چند مرحله به آن اضافه میکنیم.
۳. یک سوم مواد پودری (آرد و بیکینگ پودر) را به مواد اضافه کرده با لیسک پلاستیکی بهم میزنیم سپس یک سوم شیر و کره بادام زمینی را نیز افزوده بهم میزنیم باقیمانده مواد پودری و شیر و کره بادام زمینی و چیپس شکلات را نیز به همین ترتیب به نوبت افزوده بهم میزنیم. در حدی که سفیدی آرد ناپدید شود. مایه را در قالب میریزیم. بر روی مواد اصلی در صورت تمایل مواد رویه مافین را قرار میدهیم.
تبلیغات
4. شیرینی را در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه میپزیم.
نوش جان 😉