نان، کیک و شیرینی

مافین کره و عسل؛ طرز تهیه مافین کره و عسل خوشمزه

مواد لازم مافین کره و عسل:

مواد لازم برای ۱۲ مافین نصف مقدار برای ۶ عدد مافین

تبلیغات
نام مادهٔ غذایی مقدار نصف مقدار توضیحات
کره ۱۴۰ گرم ۷۰ گرم به حدی نرم شده باشد که انگشت در آن فرو رود.
میزوآمه گلوکز مایع ۸۰ گرم ۴۰ گرم
شکر ۸۰ گرم ۴۰ گرم در طی دو مرحله به کره اضافه شود.
نمک کمی کمی با شکر به مایه اضافه شود.
تخم مرغ ۲ عدد یک عدد نباید زیاد سرد باشد با کره مخلوط نمی‌شود. کم‌کم به شکر و کره اضافه شود.
عسل ۸۰ گرم ۴۰ گرم
شیر تغلیظ‌شده ۶۰ گرم ۳۰ گرم
آرد ضعیف (آرد شیرینی) ۲۰۰ گرم ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر دو سوم قاشق چایخوری یک سوم قاشق چایخوری

دما و زمان پخت مافین کره و عسل:

  • کره و تخم مرغ باید به دمای محیط آشپزخانه رسیده باشد و سرد نباشد.
  • دمای فر: ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد
  • زمان پخت در فر: ۲۰ دقیقه

طرز تهیه مافین کره و عسل:

۱. کره‌ای که از یخچال از قبل بیرون آورده شده و انگشت را می‌توان در درون آن فرو کرد را با همزن برقی می‌زنیم تا هوا به داخل آن وارد شده و کرم مانند شود.

۲. شکر و میزوآمه (گلوکز مایع) و اندکی نمک را اضافه کرده می‌زنیم تا رنگ آن سفید شود.

۳. کم‌کم تخم مرغ سفیده و زرده مخلوط شده که سرد نباشد را به مایه افزوده بهم می‌زنیم تا تخم مرغ بخوبی با دیگر مواد مخلوط شود.

۴. شیر تغلیظ‌شده و عسل را افزوده بهم می‌زنیم. آرد و بیکینگ پودر الک شده را هم به مایه افزوده با لیسک پلاستیکی فقط تا حدی بهم می‌زنیم تا سفیدی آرد ناپدید شود. مایه را به درون کاغذ مافینی که در داخل قالب قرار دارد می‌ریزیم.

تبلیغات

۵. مایه را در فری که ۱۷۰ درجه گرم شده گذاشته، می‌گذاریم به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا