غذاها
طرز تهیه ماکارونی با بادمجان خوشمزه
زمان آمادهسازی: 30 دقیقه
تبلیغات
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم برای تهیه ماکارونی با بادمجان:
- ماکارونی: 1 بسته
- کره: 1 قاشق غذاخوری
- روغنزیتون: 1 قاشق غذاخوری
- بادمجان: 1 عدد – پوست شده و خردشده دایرهای
- پیاز: 1 عدد نگینی شده
- سیر: 2 حبه لهشده
- رب گوجه: 1 قاقش غذاخوری
- گوجه: 2 عدد پوست شده و خردشده
- نمک: 1 قاقش چایخوری
- فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
- ریحان آسیاب شده: 1/4 قاشق چایخوری
روش آمادهسازی ماکارونی با بادمجان:
- ابتدا اسپاگتی را مطابق دستورالعمل پشت بسته آن آبپز کنید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
- روغنزیتون را در قابلمهای روی حرارت متوسط داغ کنید، سپس بادمجان را به آن اضافه کرده و به مدت 7 دقیقه سرخکنید.
- کره، پیاز را با قابلمه بالا اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بگذارید تا پیاز پخته شود.
- سیر، نمک، گوجه و رب گوجه را به قابلمه بالا اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید و سر قابلمه را روی آن بگذارید و به مدت 12 دقیقه بگذارید تا سس بهخوبی پخته شود.
- سپس مخلوط را با فلفل سیاه و ریحان طعم دار کنید.
- ماکارونی را در ظرف سرو قرار دهید و روی آن سس بریزید.
- این غذا را بهصورت گرم سرو کرده و میل نمایید.
نوش جان 😉
تبلیغات