غذاها

طرز تهیه ماکارونی برای 4 نفر با گوشت چرخ کرده

ماکارونی (به انگلیسی: macaroni، به ایتالیایی: maccheroni) یک نوع پاستای خشک است که به‌طور سنتی شکل گرفته و در اشکال و اندازه‌های گوناگون تولید می‌شود و دارای طعم و رنگ‌های متفاوت است.

معنا و شکل ماکارونی در هر کشور یا منطقه تفاوت دارد. در ژاپن بیشتر به گونه‌ای پاستا گفته می‌شود که شکل ظاهری آن به صورت میله‌ای کوتاه سوراخ‌دار یا به شکل صدف یا طرح‌های گوناگون دیگر است. در ایتالیا ماکارونی اشاره به نوعی پاستا به شکل میله‌ای سوراخ‌دار کوتاه است. به زبان انگلیسی، ماکارونی به معنای نوعی پاستای میله مانند کوتاه و سوراخ دار است، اما در بین ایتالیایی– آمریکایی‌ها در سراسر فیلادلفیا و نیویورک، ماکارونی واژه‌ای است که به همه گونه‌های «پاستا» اشاره دارد.

در ایران واژهٔ «ماکارونی»، هم‌معنا با پاستا و به صورت گسترده برای انواع اسپاگتی و ماکارونی طرح‌دار و غیره به‌کار می‌رود.

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه ماکارونی برای 4 نفر با گوشت چرخ کرده را برای شما آماده نموده ایم.

طرز تهیه ماکارونی مجلسی با گوشت چرخ کرده

مواد لازم برای ۴ نفر:

ماکارونی ۴۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
قارچ ۱۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن به اندازه کافی

دستور پخت ماکارونی برای 4 نفر:

برای تهیه ماکارونی مجلسی ابتدا باید سس ماکارونی را آماده کنیم، برای این منظور پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم سپس به همراه مقداری روغن مایع در یک تابه مناسب تفت می‌دهیم تا پیاز نرم و سبک شود. د

در ادامه مقداری ادویه زردچوبه به پیاز داغ می‌افزاییم، سپس مجدداً تفت دادن را ادامه می‌دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند. در این مرحله گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه می‌کنیم و  خوب تفت می‌دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.

در همین حین فلفل دلمه‌ای و قارچ را پس از شستشو به صورت دلخواه خرد می‌کنیم و به همراه نخود فرنگی به تابه اضافه می‌کنیم. نخود فرنگی، قارچ و فلفل دلمه‌ای را هم کمی تفت می‌دهیم سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می‌کنیم.

رب گوجه فرنگی را خوب تفت می‌دهیم تا طعم و بوی خامی آن گرفته شود، علاوه بر این تفت دادن رب باعث می‌شود در پایان پخت ماکارونی خوشرنگ تری داشته باشیم. پس از تفت دادن رب گوجه فرنگی ۱ لیوان آب اضافه می‌کنیم و درب تابه را قرار می‌دهیم تا گوشت به آرامی بپزد.

هر چند دقیقه یکبار مواد سس ماکارونی را هم می‌زنیم و کمی مخلوط می‌کنیم تا ته نگیرد. زمانی که آب داخل تابه تبخیر شد سس آماده است. پس از اینکه سس ماکارونی آماده شد آنرا از روی حرارت بر می‌داریم و کنار می‌گذاریم.

در این مرحله یک قابلمه را تا نیمه آب پر می‌کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب به سرعت به جوش بیاید. در ادامه مقداری نمک و روغن مایع داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید آب درون قابلمه به جوش بیاید.

پس از اینکه آب به جوش آمد ماکارونی‌ها را داخل آب قرار دهید، سپس اجازه دهید ماکارونی‌ها کمی نرم شوند سپس آنها را از داخل آب جوش خارج کنید و با آب سرد آبکشی کنید. زمان دقیق آبکشی ماکارونی‌ها زمانی است که اطراف ماکارونی‌ها نرم و مغزشان سفت است.

به اصلطاح عامیانه باید ماکارونی را کمی زنده بردارید تا پس از پایان پخت ماکارونی شما له یا خیلی نرم نشود. در این مرحله قابلمه‌ای که برای پخت ماکارونی در نظر گرفته‌اید روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید.

در ادامه سیب زمینی را به صورت ورقه‌ای (نه خیلی ضخیم که نرم شود نه خیلی نازک که بسوزد) خرد کنید و کف قابلمه بچینید. اجازه دهید سیب زمینی‌ها کمی سرخ شوند سپس کمی از ماکارونی آبکش شده را روی سیب زمینی‌ها می‌ریزیم.

پس از اینکه روی سیب زمینی‌ها را با ماکارونی پوشاندیم کمی از سس ماکارونی را اضافه می‌کنیم و به همین ترتیب قابلمه را با لایه‌هایی ماکارونی آبکش شده و سس ماکارونی پر می‌کنیم. توجه داشته باشید که لایه آخر باید حتماً ماکارونی باشد.

در پایان درب قابلمه را قرار می‌دهیم و حرارت را زیاد می‌کنیم تا بخار درون قابلمه بپیچد سپس حرارت را ملایم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم ماکارونی با حرارت ملایم دم بکشد. تقریباً یک ساعت زمان نیاز تا ماکارونی دم بکشد.

پس از اینکه ماکارونی آماده شد آنرا درون قابلمه مخلوط می‌کنیم تا سس به تمام نقاط ماکارونی برسد سپس در صورت تمایل کمی روغن به آن می‌دهیم. پس از کشیدن ماکاورنی در دیس می‌توانید از سیب زمینی‌های طلایی شده برای تزیین آن استفاده کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
چی شیwikipedia

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا