طرز تهیه ماکارونی برای 8 نفر با سویا
ماکارونی (به انگلیسی: macaroni، به ایتالیایی: maccheroni) یک نوع پاستای خشک است که بهطور سنتی شکل گرفته و در اشکال و اندازههای گوناگون تولید میشود و دارای طعم و رنگهای متفاوت است.
معنا و شکل ماکارونی در هر کشور یا منطقه تفاوت دارد. در ژاپن بیشتر به گونهای پاستا گفته میشود که شکل ظاهری آن به صورت میلهای کوتاه سوراخدار یا به شکل صدف یا طرحهای گوناگون دیگر است. در ایتالیا ماکارونی اشاره به نوعی پاستا به شکل میلهای سوراخدار کوتاه است. به زبان انگلیسی، ماکارونی به معنای نوعی پاستای میله مانند کوتاه و سوراخ دار است، اما در بین ایتالیایی– آمریکاییها در سراسر فیلادلفیا و نیویورک، ماکارونی واژهای است که به همه گونههای «پاستا» اشاره دارد.
در ایران واژهٔ «ماکارونی»، هممعنا با پاستا و به صورت گسترده برای انواع اسپاگتی و ماکارونی طرحدار و غیره بهکار میرود.
در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه ماکارونی برای 8 نفر با سویا را برای شما آماده نموده ایم.
طرز تهیه ماکارونی مجلسی برای 8 نفر با سویا
مواد لازم برای 8 نفر:
ماکارونی | 800 گرم |
سویا | 2 پیمانه |
فلفل دلمهای | 2 عدد |
پیاز | 2 عدد |
سیر | 4 حبه |
رب گوجه فرنگی | 6 قاشق غذا خوری |
نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
دستور پخت ماکارانی با سویا برای 8 نفر:
سویا را داخل آب ریخته و به مدت 5 دقیقه زمان بدهید تا کاملاً نرم شود، حالا آبکش کرده و کاملاً فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
قابلمه مناسبی را روی حرارت بگذارید و داخل آن روغن بریزید، حالا پیاز را نگینی کنید و داخل روغن خوب تفت دهید.
فلفل دلمهای و سیر رنده شده را به پیاز افزوده و خوب تفت میدهیم تا عطر آن بلند شود، سپس سویا را افزوده و کاملاً مواد را با هم تفت میدهیم.
رب گوجه فرنگی را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به مواد میافزاییم و خوب تفت میدهیم تا کاملاً رنگ رب آزاد شود، 1 استکان آب افزوده درب ظرف را میگذاریم تا سس پخته و غلیظ شود.
داخل قابلمهای را تا نیمه آب میریزیم و کمی نمک به آن میافزاییم، زمانی که به جوش آمد. ماکارونی را داخل آب جوش ریخته و به مدت 8 دقیقه آن را میپزیم و بعد ماکارونی را آبکش میکنیم و با آب میشوییم تا نشاسته اضافی آن خارج شود.
حالا ته قابلمه مناسبی را کمی روغن میریزیم و یک لایه سیب زمینی ورقه شده میچینیم، حالا یک لایه ماکارانی و یک لایه سس ریخته و این کار را ادامه میدهیم تا مواد به اتمام برسد.
درب قابلمه را گذاشته و قابلمه را روی حرارت میگذاریم تا کاملاً دم بکشد، سپس دیس زیبایی را روی قابلمه گذاشته و ماکارانی را برمی گردانیم و سرو میکنیم نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه ماکارانی با سویا
- بهتر است از سویای ریز برای تهیه این غذا استفاده کنید.
- اگر گوجه پوره شده را جایگزین رب کنید طعم بی نظیری پیدا میکند.
- نوع ماکارانی استفاده شده به سلیقه غذایی شما بستگی دارد.
- میتوانید ماکارونی را تا پخت کامل بجوشانید و بعد داخل بشقاب کشیده و سس را روی آن بریزید و سرو کنید.