خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه مرجو خورش (خورش عدس طالقان) خوشمزه

مرجو خورش (خورش عدس طالقان)

مواد لازم برای تهیه خورش عدس طالقان:

  1. گوشت گوسفندی: ۳۰۰- ۴۰۰ گرم
  2. پیاز: ۲ عدد بزرگ
  3. عدس: یک پیمانه
  4. سیب‌زمینی: ۱ عدد متوسط
  5. آلو طالقان، بخارا یا برقانی: ده عدد
  6. نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین: به میزان لازم
  7. زعفران: کمی
  8. رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری
  9. آب‌غوره: 1 قاشق چای خوری

روش آماده سازی خورش عدس طالقان:

  1. پیازها رو خلال کرده و با زردچوبه تفت داده تا طلایی شود.
  2. گوشت را اضافه کرده، بهتر است رب را هم در همین مرحله اضافه کنید تا تفت بخورد و رنگش باز شود. وقتی رنگ گوشت عوض شد، آب را درون آن ریخته و می‌گذاریم تا نیم‌پز شود.
  3. در این فاصله آلوها و عدس‌ها را شسته و خیس می‌کنیم سیب‌زمینی را هم خرد می‌کنیم.
  4. وقتی گوشت نیم‌پز شد سیب‌زمینی و عدس را می‌ریزیم و همراه نمک و ادویه‌ها و رب می‌گذاریم بپزد.
  5. آلو و زعفران و آب‌غوره را اضافه کرده و می‌گذاریم خورش خوب جا بیفتد.
  6. غذا را در ظرف کشیده و پیازداغ روی آن می‌ریزیم.

نکته برای تهیه خورش مرجو:

  • در صورت تمایل می‌توانید از آب‌لیمو به جای آب‌غوره استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید از مرغ به جای گوشت هم استفاده کنید.

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + آموزش تصویری تمرینات ورزشی + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksbeytooteگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا