غذاها

طرز تهیه مرغ بریانی هندی خوشمزه

بریانی مرغ هندی از غذاهای محبوب و معروف هندی است و در دنیا نیز شناخته‌شده است. روش پخت این غذا بسیار آسان و سریع است. این غذا را می‌توان در وعده‌های اصلی سرو نمود.

زمان آماده‌سازی: 60 دقیقه

مناسب برای: 6 نفر

مواد لازم برای تهیه مرغ بریانی هندی

مواد لازم برای تهیه مرغ:

  • مرغ: 2 عدد (پاک‌شده و قطعه‌قطعه شده)
  • زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک: 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل قرمز تند: 1 قاشق چای‌خوری
  • گشنیز: 1 قاشق چای‌خوری – خشک و آسیاب شده
  • زنجبیل: نصف قاشق چای‌خوری (تازه – رنده شده)
  • هل: 3 دانه
  • میخک: 3 عدد
  • نعناع: 1 قاشق چای‌خوری (تازه – خرده شده)
  • دارچین: 1 چوب
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
  • ماست: 1 لیوان

مواد لازم برای تهیه برنج:

  • زیره: 1 قاشق چای‌خوری (آسیاب نشده)
  • فلفل سیاه: 4 دانه
  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن حیوانی: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری آسیاب شده
  • برنج باسماتی: 4 لیوان (شسته و نم‌کشیده)
  • آب: 6 لیوان
  • پیازچه: 4 عدد – خرد شده
  • فلفل تند: 1 عدد خردشده و تازه
  • پیاز: 1 عدد (بزرگ – رشته‌رشته شده)
  • بادام‌هندی: 1/4 لیوان تف داده‌شده برای تزیین

طرز تهیه مرغ بریانی هندی

  1. برای ادویه کاری مرغ: در ظرفی تیکه‌های مرغ را قرار دهید.
  2. زردچوبه، نمک، فلفل قرمز تند، گشنیز، زنجبیل، هل، دارچین، ماست، میخک، فلفل سیاه، نعناع را داخل ظرف بالا بریزید.
  3. مواد را با مرغ به‌خوبی مخلوط‌کنید به صورتی که تمام مرغ پوشش داده شود.
  4. ظرف را بپوشانید و حداقل به مدت 1 ساعت داخل یخچال بگذارید.
  5. برای آماده کردن برنج بریانی: در قابلمه‌ای آب بریزید.
  6. دانه‌های زیره، فلفل سیاه، 2 قاشق چای‌خوری روغن، زردچوبه، پیازچه خرد شده و نمک را به قابلمه اضافه کنید.
  7. مواد را به‌خوبی مخلوط‌کنید و در قابلمه را ببندید. زیر اجاق را روشن کنید و بگذارید تا به جوش آید.
  8. برنج باسماتی را داخل قابلمه آب به جوش آمده بریزید و بگذارید آب آن تبخیر شود، سپس سر قابلمه را ببندید و بگذارید تا به مدت 15  الی 20 دقیقه روی حرارت کم دم بکشد.
  9. در قابلمه دیگری روغن و روغن حیوانی را باهم داغ کنید سپس پیاز و فلفل تند را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه و تا زمانی که رنگ پیاز طلایی شود هم بزنید.
  10. تیکه‌های مرغ ادویه کاری شده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید، سر قابلمه را ببندید و به مدت 25 دقیقه بگذارید تا سرخ شود (در همین حین مرغ‌ها را جابجا کنید تا همه‌ی نقاط آن به‌خوبی پخته شود).
  11. مرغ را در کنار برنج سرو کنید و آن را با بادام‌هندی تزیین کنید.

نوش جان;)

3/5 - (2 امتیاز)

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا