طرز تهیه نوشیدنی موهیتو نعنایی خوشمزه

آنچه در این مقاله میخوانید
در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه نوشیدنی موهیتو نعنایی خوشمزه در خانه را آموزش داده ایم. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.
موهیتو شهرت جهانی دارد و بدلیل دستورالعمل ساده ، هر کسی قادر به درست کردن آن است. موهیتو نعنایی با طعم تازه و شیرینش بهترین نوشیدنی در روزهای گرم تابستان است. با استفاده از چند ماده اساسی (نعناع، آب، شکر) و چند نکته ساده میتوانید بهترین موهیتو را درست کنید. این نکته را در نظر داشته باشید نوشیدن یک نوشیدنی کامل به اندازه یک وعده غذایی برابری میکند.
نوشیدنی موهیتو نعنایی
موهیتو، نوشیدنی کلاسیک است و نماد مناطق استوایی بوده و در حقیقت، منشأ تاریخی دارد. در قرن شانزدهم بریتانیا سازنده نوشیدنی موهیتو بوده است. اما در اصل منشأ واقعی آن کوبا میباشد.
تابستان بهترین زمان برای نوشیدن یک نوشیدنی سرد و دلچسب است. موهیتو یک نوشیدنی کلاسیک محبوب جهانی است که درست کردن آن نیاز به دانستن نکات و ترفندهایی دارد.
وجود عطر و طعم نعناع موجود در موهیتو بسیار ضروری است. نکتهای که باعث میشود طعم و رایحه نعناع عالی شود، درست خرد کردن آن است و همچنین باعث میشود که طعم موهیتو خیلی تلخ نشود. نعناع از قرنها پیش در نوشیدنیهای خنک به کار میرفته است. علاوه بر این برای تزیین غذا و نوشیدنی گزینهای عالی است.
در کل ترکیبات عطر و طعم موهیتو پایان ندارند و میتوان با هر طعمی مانند خیار، توت فرنگی یا هندوانه موهیتو درست کرد.
دستورالعمل اول تهیه موهیتو
مواد تشکیل دهنده موهیتو:
- یخ
یخ قسمت مهمی از موهیتو است. یخ علاوه بر خنک کردن نوشیدنی طعم موهیتو را عالی میکند.
- نعناع تازه
اگر میخواهید موهیتو خوشمزه شود حتماً از نعناع تازه استفاده کنید، در صورت امکان نعناع موهیتو (mentha x villosa) را در نظر بگیرید که از کوبا منشأ می گیرد و معتبرترین نعناع برای موهیتوها به حساب میآید.
- قند یا شکر
مقدار شکر یا قند بسته به سلیقه خودتان متغیر است. البته میتوانید به جای شکر از عسل یا شربت افرا نیز استفاده کنید.
- آب گازدار
انتخاب آب گازدار یا معمولی به خودتان بستگی دارد اما آب گازدار طعم موهیتو را بهتر میکند.
طرز تهیه موهیتو نعنایی:
نعناع را به قطعات ریز خرد کنید، هر چقدر نعناع بیشتر خرد شود طعم موهیتو بهتر میشود. در لیوانی مقداری آب گازدار به همراه نعناع بریزید و بسته به سلیقه خودتان قند و شکر را اضافه کنید. البته میتوانید قند و شکر را در این کوکتل کاملاً حذف کنید.
تزئین موهیتو
موهیتو را میتوانید با میوههای گرمسیری از قبیل انبه، آناناس یا حتی کیوی و توت (توت فرنگی، تمشک یا توت سیاه)، هلو یا گیلاس تزئین کنید.
دستورالعمل دوم تهیه موهیتو
مواد تشکیل دهنده موهیتو:
- 10 برگ نعناع
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- 1 قاشق غذاخوری آب آهک خوراکی
- آب گازدار
- چند تکه خیار تازه، برای تزئین
طرز تهیه موهیتو نعنایی:
نعناع و شکر را با همزن برقی له کنید و به خمیر تبدیل کنید. سپس لیوانی با یخ پر کنید و مخلوط نعناع و شکر را از صافی رد کنید. در مرحله بعدی آب آهک را اضافه کرده و روی آن آب گازدار اضافه کنید، سپس با نعنا تزئین و سرو کنید.