خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه میرزا قاسمی مجلسی و خوشمزه

میرزا قاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان و استان مازندران است.

دستور شماره یک تهیه میرزا قاسمی:

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی:

  1. بادمجان متوسط: ۵ عدد
  2. سیر: یک بوته یا چیپس سیر خیس شده و سپس له‌شده ۱۰ گرم (چیپس سیر بوی ملایم‌تری دارد)
  3. گوجه‌فرنگی: ۲ عدد
  4. روغن و نمک و فلفل: به مقدار کافی
  5. تخم‌مرغ: ۳ عدد

روش آماده سازی میرزا قاسمی:

  1. بادمجان‌ها را داخل فر یا روی آتش کبابی می‌کنیم تا کاملاً پخته شوند، سپس پوست آن‌ها را کنده و سرهای آن را می‌گیریم و بعد ساطوری می‌نماییم
  2. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را در آب جوش ریخته و پوست آن را می‌گیریم و خرد می‌کنیم. بنا بر تمایل می‌توان گوجه‌فرنگی را با پوست رنده کرد.
  3. سیر را کوبیده و داخل روغن داغی که در تابه و روی آتش است می‌ریزیم تا کمی سرخ شود.
  4. بعد بادمجان‌ها را به تابه اضافه کرده و کمی سرخ می‌نماییم سپس گوجه‌فرنگی خرد و آماده شده را به بادمجان اضافه کرده می‌گذاریم بپزد تا به حدی که آب آن‌ها کاملاً کشیده شود و به روغن بیفتد. کمی نمک و فلفل به آن می‌زنیم.
  5. تخم‌مرغ‌ها را داخل حفره‌ای که در مایه ایجاد کردیم شکسته و روی آن را با مایه می‌پوشانیم تا تخم‌مرغ داخل مایه بپزد.

میرزا قاسمی آماده شده را در دیس می‌کشیم.

میرزا قاسمیطرزتهیه میرزا قاسمی اصیل و رستورانی

دستور شماره دو تهیه میرزا قاسمی:

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی:

  1. بادمجان شیرین و قلمی: ۴ عدد
  2. سیر تازه: ۱ بوته و اگر تازه نبود نصف بوته
  3. گوجه‌فرنگی رنده شده: ۵ عدد
  4. رب گوجه: ۱/۲ ق غ
  5. نمک و فلفل: به میزان لازم
  6. لیموترش: 1 عدد آب گرفته شده
  7. تخم‌مرغ: ۴ عدد
  8. زردچوبه: ۱ ق چ پر
مقاله پیشنهادی:  راگو؛ طرز تهیه راگو با گوشت و سیب زمینی

روش آماده سازی میرزا قاسمی:

  1. اول بادمجان‌ها را کباب کنید. آن‌قدر باید روی آتیش بماند که پوستش زغال شود و وقتی یک سیخ چوبی به آن فروکردید، خیلی راحت سیخ داخل بادمجان شود. بعد بگذارید کنار تا سرد شود.
  2. گوجه را رنده کنید و سیر را ساطوری کنید.
  3. ۱ استکان روغن‌زیتون داخل تابه بریزید و بگذارید روی آتش، زیاد داغ نشود و بعد سیر ساطوری و زردچوبه را اضافه کنید و ۱۰ ثانیه با حرارت متوسط تفت بدهید و سریع بادمجان را که پوستش را گرفتید و ساطوری کردید را به مواد اضافه کنید.
  4. بعد دوباره ۱ دقیقه تفت بدهید و بعد پوره گوجه را اضافه کنید و در را بگذارید و زیر آن را کمی بیاورید پایین تا آبش کشیده شود.
  5. بعد آب‌لیمو و رب را به آن اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت بدهید.
  6. نمک و فلفل را اضافه کنید و بعد تخم‌مرغ‌ها را روی مواد بشکنید و بدون اینکه هم بزنید در را ببندید و شعله را بیاورید پایین تا تخم‌مرغ‌ها ببندد.
  7. بعد که تخم‌مرغ‌ها بست؛ آن‌ها را تکه‌تکه کنید و میرزا قاسمی را نیز هم بزنید و بکشید توی ظرف و آن را تزئین کنید.

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا