نان و شیرینی

طرز تهیه نان بریوش فرانسوی

زمان آماده‌سازی: 60 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه نان بریوش فرانسوی:

مواد لازم برای روی نان خمیر:

  • قهوه: 1 قاشق چای‌خوری
  • شیر: 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه خمیر نان بریوش:

  • آرد: 500 گرم
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • شکر: 50 گرم
  • شیر: 250 گرم (ولرم)
  • مایه‌خمیر: 1 قاشق غذاخوری (آماده)
  • کره: یک‌چهارم لیوان (در دمای اتاق)
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری

روش آماده‌سازی نان بریوش فرانسوی:

  1. ابتدا آرد، نمک و مایه‌خمیر را در ظرفی مخلوط‌کنید.
  2. شیر را با تخم‌مرغ مخلوط‌کنید و هم بزنید.
  3. شیر ولرم و تخم‌مرغ را به مخلوط آرد، نمک و مایه‌خمیر اضافه کنید و هم بزنید. سپس کره به آن بیفزایید و به مدت 7 دقیقه با دست ورز دهید تا زمانی که خمیری نرم به دست آید.
  4. خمیر را بپوشانید و به مدت یک ساعت در مکان گرم کنار بگذارید.
  5. خمیر را به چهار گلوله متوسط تقسیم کنید.
  6. خمیر را به شکل استوانه‌ای درست کنید و آن را بپیچانید.
  7. روی خمیر با مخلوط شیر و قهوه بپوشانید.
  8. خمیر را در سینی فر و سپس داخل فر و در حرارت 200 درجه به مدت 40 دقیقه بگذارید تا زمانی که برشته و پف کند.
  9. نان را داغ با پنیر خامه‌ای، کره یا مربا سرو نمایید.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید
کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

میخواهم بیشتر بدانم
منبع
kitchenترجمه اختصاصی تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا