نان و شیرینی

طرز تهیه نان سیب زمینی هندی (آلو پاراتا)

زمان آماده‌سازی: 60 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه نان سیب زمینی هندی:

  • آرد: 2 لیوان
  • سیب‌زمینی: 2 عدد (آب‌پز شده و له‌شده)
  • نمک: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن حیوانی: 110 گرم
  • آب داغ: 1 لیوان

روش آماده‌سازی نان سیب زمینی هندی:

  1. ابتدا در ظرفی آب و نمک مخلوط‌کنید.
  2. روغن را اضافه کنید و با دست مخلوط‌کنید.
  3. یک حفره خالی وسط آرد ایجاد کنید.
  4. آب داغ را داخل آرد بالا بریزید و به مدت 5 دقیقه با دستان خود ورز دهید سپس سیب‌زمینی له‌شده را اضافه کنید و ورز دهید.
  5. ظرف را بپوشانید و بگذارید به مدت یک ساعت خمیر استراحت کند.
  6. خمیر را به 8 قطعه تقسیم کنید.
  7. خمیر را روی سطح پاشیده شده از آرد پهن کنید.
  8. خمیر را با روغن حیوانی چرب کنید و بگذارید به مدت یک ساعت استراحت کند.
  9. خمیر را روی سطح پاشیده شده از آرد پهن کنید و به‌صورت دایره باضخامت متوسط شکل دهید.
  10. ماهیتابه‌ را روی حرارت متوسط قرار دهید (شما می‌توانید ته ماهیتابه را با کاغذ روغنی بپوشانید یا با کمی روغن چرب کنید) و هر طرف را به مدت 3 دقیقه بگذارید تا پخته شود (طلایی‌رنگ شود).
  11. این نان را می‌توان در کنار غذاهای چرب یا ماست سرو نمود.

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی با زود انزالی خداحافظی کنید

شامل برنامه ماهانه + آموزش تصویری + تمرینات تایید شده توسط انجمن اورولوژی اروپا

اطلاعات بیشتر
منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن