نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه نان سیر و پنیر پارمزان

زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه نان سیر و پنیر پارمزان

  • کره آب‌شده: نصف لیوان
  • پودر سیر: 1 قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • ریحان: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • رزماری: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • پنیر پارمزان: 1 قاشق غذاخوری (رنده شده)
  • نان فرانسوی: 8 ورقه (با ضخامت متوسط)

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان صبحانه فرانسوی

روش آماده‌سازی نان سیر و پنیر پارمزان

  1. فرا را در دمای 300 درجه داغ کنید.
  2. کره، پودر سیر، ریحان، نمک، رزماری و پنیر پارمزان را در ظرفی مخلوط‌کنید.
  3. نان فرانسوی را با مخلوط بالا آغشته کنید.
  4. قطعه‌های نان را در سینی فر قرار دهید.
  5. سینی فر را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید (تا زمانی که سرخ شود).

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید
منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا