نان، کیک و شیرینی
طرز تهیه نان سیر و پنیر پارمزان

زمان آمادهسازی: 30 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم برای تهیه نان سیر و پنیر پارمزان
- کره آبشده: نصف لیوان
- پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- ریحان: یکچهارم قاشق چایخوری
- رزماری: یکچهارم قاشق چایخوری
- پنیر پارمزان: 1 قاشق غذاخوری (رنده شده)
- نان فرانسوی: 8 ورقه (با ضخامت متوسط)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان صبحانه فرانسوی
روش آمادهسازی نان سیر و پنیر پارمزان
- فرا را در دمای 300 درجه داغ کنید.
- کره، پودر سیر، ریحان، نمک، رزماری و پنیر پارمزان را در ظرفی مخلوطکنید.
- نان فرانسوی را با مخلوط بالا آغشته کنید.
- قطعههای نان را در سینی فر قرار دهید.
- سینی فر را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید (تا زمانی که سرخ شود).
نوش جان 😉