نان و شیرینی

نان شیرمال؛ طرز تهیه نان شیرمال ساده و خوشمزه

مواد لازم نان شیرمال ساده:

  • زرده تخم مرغ: ۴ عدد
  • پودر شکر: ۳/۴ پیمانه
  • روغن مایع: ۱/۳ پیمانه
  • پودر هل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری پر
  • شیر: ۱/۲ پیمانه
  • گلاب: ۱/۶ پیمانه
  • آرد سفید: ۳۰۰ گرم
  • زعفران دم‌کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  • کنجد و سیاه‌دانه: به میزان لازم

همچنین بخوانید: چگونه زعفران دم کنیم

دستور تهیه نان شیرمال ساده:

زرده تخم مرغ، پودر شکر و هل را در ظرفی ریخته و با همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود. سپس روغن مایع را اضافه کنید. بیکینگ‌پودر را با آرد خوب مخلوط کنید و چند بار آرد را الک کنید. آرد را کم‌کم به مایه تخم‌مرغ اضافه کنید تا جایی که خمیر لطیفی به دست آید و خمیر به دست نچسبد.

کف سینی فر را کمی آرد بپاشید. خمیر را به اندازه یک سانتی‌متر و قطر یک بشقاب میوه‌خوری با وردنه باز کنید و در سینی فر بچینید. روی آن‌ها را کمی زرده تخم‌مرغ و زعفران دم‌کرده بمالید. در نهایت با چنگال چند سوراخ کوچک ایجاد نمایید و به‌وسیله قالب دلخواه روی نان را نقشی بیندازید و روی آن‌ها کمی کنجد و سیاه‌دانه بپاشید.

خمیرها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده در حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد، در طبقه وسط قرار داده تا کاملاً طلائی رنگ و پخته شود.

فوت و فن نان تهیه شیرمال:

  • بجای روغن مایع از کره آب‌کرده نیز می‌توانید استفاده کنید.
  • نان شیرمال دستور تهیه فراوانی دارد اما این دستور بدون استفاده از خمیر مایه و سریع تهیه می‌شود.
  • برای تزئین این نان به صورت دلخواه از تخم گشنیز نیز می‌توانید استفاده کنید.
  • اگر پودر هل در دسترس نبود از پودر وانیل نیز می‌شود استفاده کرد.
  • می‌توانید به خمیر نان شیرمال کمی کشمش یا گردو اضافه کنید تا نان خوشمزه‌تری به دست آید.
  • در هنگام روشن کردن و گرم کردن فر یک کاسه آب درون فر بگذارید تا رطوبت لازم برای پخت نان درون فر ایجاد شود و نان خشک نشود.

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا