نان و شیرینی

نان فطیر؛ طرز تهیه نان فطیر اراک

مواد لازم نان فطیر اراک:

  • شیر: ۳۰۰ میلی لیتر
  • شکر: ۳۰۰ میلی لیتر
  • روغن مایع: ۱۰۰ گرم
  • آرد گندم: ۷۵۰ گرم
  • مایه خمیر فوری: ۲/۱ قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر: ۲/۱ قاشق چایخوری
  • کمی زعفران ساییده و پودر هل و گلاب: در صورت تمایل
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد برای روی نانها
  • کمی کنجد، سیاه دانه یا خرفه: برای روی نانها

طرز تهیه نان فطیر اراک:

1. تمام مواد را با هم مخلوط کرده (به غیر از مواد رویه نان) و خوب ورز می‌دهیم و وقتی خمیر یکنواختی درست شد خمیر را در نایلون گذاشته تا استراحت کند.

2. پس از یک ساعت خمیر را به قطر ۱ سانتی‌متر به صورت بیضی یا گرد پهن کرده (به طوریکه اندازه نانها باندازه دست باشد) سپس رویه نانها را به تخم مرغ که با کمی گلاب و زعفران سائیده شده مخلوط شده بمالید و کمی از دانه‌های مورد نظر (کنجد، سیاه دانه و خرفه) را روی آن بریزید.

3. نان را در سینی فر گذاشته و در طبقه وسط فر به مدت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه می‌پزیم.

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی با زود انزالی خداحافظی کنید

شامل برنامه ماهانه + آموزش تصویری + تمرینات تایید شده توسط انجمن اورولوژی اروپا

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن