نان و شیرینی

فطیر دامغانی؛ طرز تهیه نان فطیر دامغان (نان محلی دامغان)

مواد اولیه نان فطیر دامغان:

  • خمیر نان بربری: یک چانه
  • زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه و روغن مایع: به میزان لازم
  • سیب‌زمینی آب‌پز و رنده شده: نصف چانه خمیر
  • کنجد بو داده و پیاز داغ: از هر کدام یک پیمانه
  • زعفران آب‌شده: یک قاشق غذاخوری
  • زرده تخم‌مرغ: دو عدد

همچنین بخوانید: طرز تهیه پیاز داغ مجلسی

طرز تهیه نان فطیر دامغان:

  1. ابتدا سیب‌زمینی‌ها را در روغن مایع با پیاز داغ تفت داده سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و کنجد را اضافه کرده و مجدداً تفت می‌دهیم.
  2. روی سطح میز کار را آرد پاشیده و یک گلوله (به اندازه پرتقال درشت) از خمیر نان بربری و یک گلوله (به اندازه نارنگی) از خمیر سیب‌زمینی در کنار هم جداگانه مانند نان باگت رول می‌کنیم و در هم می‌تابانیم و از طول آن‌ها را در هم فشرده می‌کنیم و با وردنه به صورت گرد به قطر حدود یک سانتی‌متر پهن می‌کنیم.
  3. زردهٔ تخم‌مرغ و زعفران آب‌شده را مخلوط کرده و روی خمیرها می‌مالیم.
  4. سپس سینی فر را چرب کرده و خمیرها را در سینی می‌چینیم و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم.
  5. در هنگام پخت نان یک کاسه آب در فر می‌گذاریم تا نان خشک نشده و رطوبت آن حفظ شود.

نکته:

خمیر نان باید حتماً حاوی خمیر مایه باشد تا نان ترد و پوک شود.

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی با زود انزالی خداحافظی کنید

شامل برنامه ماهانه + آموزش تصویری + تمرینات تایید شده توسط انجمن اورولوژی اروپا

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن