نان و شیرینی

فطیر دامغانی؛ طرز تهیه نان فطیر دامغان (نان محلی دامغان)

مواد اولیه نان فطیر دامغان:

  • خمیر نان بربری: یک چانه
  • زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه و روغن مایع: به میزان لازم
  • سیب‌زمینی آب‌پز و رنده شده: نصف چانه خمیر
  • کنجد بو داده و پیاز داغ: از هر کدام یک پیمانه
  • زعفران آب‌شده: یک قاشق غذاخوری
  • زرده تخم‌مرغ: دو عدد

همچنین بخوانید: طرز تهیه پیاز داغ مجلسی

طرز تهیه نان فطیر دامغان:

  1. ابتدا سیب‌زمینی‌ها را در روغن مایع با پیاز داغ تفت داده سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و کنجد را اضافه کرده و مجدداً تفت می‌دهیم.
  2. روی سطح میز کار را آرد پاشیده و یک گلوله (به اندازه پرتقال درشت) از خمیر نان بربری و یک گلوله (به اندازه نارنگی) از خمیر سیب‌زمینی در کنار هم جداگانه مانند نان باگت رول می‌کنیم و در هم می‌تابانیم و از طول آن‌ها را در هم فشرده می‌کنیم و با وردنه به صورت گرد به قطر حدود یک سانتی‌متر پهن می‌کنیم.
  3. زردهٔ تخم‌مرغ و زعفران آب‌شده را مخلوط کرده و روی خمیرها می‌مالیم.
  4. سپس سینی فر را چرب کرده و خمیرها را در سینی می‌چینیم و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم.
  5. در هنگام پخت نان یک کاسه آب در فر می‌گذاریم تا نان خشک نشده و رطوبت آن حفظ شود.

نکته:

خمیر نان باید حتماً حاوی خمیر مایه باشد تا نان ترد و پوک شود.

نوش جان 😉

2/5 - (2 امتیاز)
کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

میخواهم بیشتر بدانم
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا