نان و شیرینی

نان فطیر همدان؛ طرز تهیه و پخت نان فطیر همدان

مواد لازم نان فطیر همدان:

  • آرد سبوس دار: یک کیلو
  • شیر: دو پیمانه
  • شکر: نصف پیمانه
  • زرده تخم‌مرغ: یک عدد (زده شده – جدا)
  • هل: چند حبه
  • کنجد یا زیره: مقداری برای تزئین
  • گلاب: به مقدار لازم

طرز تهیه نان فطیر همدان:

1. آرد را با شیر، شکر، هل و گلاب مخلوط کرده، ورز می‌دهیم تا به صورت خمیر در آید. آن را حدود دو الی سه ساعت کنار گذاشته تا به اصطلاح عمل آید.

2. سپس آن را چانه گرفته و پهن می‌کنیم. زرده تخم‌مرغ زده شده را به وسیله فرچه روی آن می‌مالیم کمی کنجد و یا زیره روی آن پاشیده و در نهایت درون تنور قرار می‌دهیم، در صورت نبودن تنور می‌توانید از فر استفاده کنید، این نان سنتی اگر در تنور گلی پخته شود بسیار خوشبو و معطر می‌شود.

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی با زود انزالی خداحافظی کنید

شامل برنامه ماهانه + آموزش تصویری + تمرینات تایید شده توسط انجمن اورولوژی اروپا

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن