نان و شیرینی

نان فوکاسیا؛ طرز تهیه نان فوکاسیا با پنیر

زمان آماده‌سازی: 80 دقیقه

مناسب برای: 8 نفر

مواد لازم برای تهیه نان فوکاسیا

  • مایه‌خمیر: 7 گرم
  • نمک: 1 قاشق غذاخوری
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن‌زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • پنیر موزارلا: 250 گرم
  • رزماری: مقداری برای تزیین
  • ریحان: 7 برگ
  • نمک: 1 قاشق غذاخوری (درشت)
  • آب ولرم: 300 میلی‌لیتر
  • آرد: 500 گرم
  • پنیر گورگونزولا: 200 گرم (پنیر آبی ایتالیایی)

بیشتر بخوانید: انواع پنیر | پنیرهای محبوب ایرانی و خارجی

روش آماده‌سازی نان فوکاسیا

  1. ابتدا آرد، مایه‌خمیر، نمک و شکر را در همزن برقی مخصوص خمیر قرار دهید، سپس 300 میلی‌تر آب ولرم را به همزن اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که یک خمیر نرم و لطیف به دست آید، تقریباً 5 الی 10 دقیقه.
  2. خمیر را دو قسمت کنید، از خمیر یک دایره به قطر 25 سانتی‌متر درست کنید.
  3. یک عدد از خمیر را روی کاغذ روغنی بگذارید، کناره‌های خمیر را با دست خیس مرتب و گرد کنید.
  4. پنیر موزارلا، ریحان و پنیر گورگونزولا را روی آن بپاشید.
  5. نصف دیگر خمیر را روی خمیر بگذارید، اطراف خمیر را به همدیگر وصل کنید.
  6. خمیر را با یک پلاستیک تمیز چرب شده بپوشانید و به مدت 45 الی 60 دقیقه در مکانی گرم کنار بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
  7. فر را در دمای 200 درجه قرار دهید، پلاستیک را از روی خمیر بردارید و با استفاده از انگشت چند عدد سوراخ روی خمیر ایجاد کنید.
  8. روی خمیر را با روغن‌زیتون، رزماری و نمک درشت تزیین کنید.
  9. خمیر را در فر و با حرارت بالا به مدت 20 الی 30 دقیقه قرار دهید تا زمانی که طلایی‌رنگ شود، سپس نان را از فر خارج کنید و کنار بگذارید.
  10. این نوع نان فقط داغ سرو می‌شود.

نوش جان 😉

منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن