نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه نان لواش خانگی با شیر و خمیر مایه

مواد لازم نان لواش خانگی با شیر:

  • آرد: ۵۰۰ گرم
  • روغن مایع: ۷۰ گرم
  • آب ولرم: ۱۵۰ میلی‌لیتر
  • شیر ولرم: ۱۷۰ میلی‌لیتر
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • خمیر مایه: ۸ گرم

طرز تهیه نان لواش خانگی با شیر:

۱. در ظرف مناسبی، آرد الک شده، نمک و خمیر مایه را با قاشق مخلوط کنید. شیر، آب و روغن را بیفزایید و هم بزنید. سپس آن را ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید.

تبلیغات

۲. روی خمیر آرد بپاشید و با دستمال آن را بپوشانید. خمیر را در محل گرمی قرار دهید و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه به آن استراحت دهید.

۳. پس از گذشت زمان استراحت، خمیر را یک دقیقه ورز دهید و به شکل گلوله‌های کوچکی به اندازه نارنگی به وزن ۱۰۰ گرم چانه کنید.

۴. چانه‌ها را در سینی بچینید و دوباره به آن ۵ دقیقه استراحت دهید و روی آن را با دستمال بپوشانید. سپس هر چانه را با وردنه روی سطح آرد پاشی، نازک باز کنید.

۵. ماهیتابه فرسوده‌ای را پشت و رو را بدون اینکه چرب کنید روی حرارت داغ کنید و خمیر لواش آماده را با دو دست از روی سطح آردپاشی شده جدا کنید و روی آن قرار دهید.

تبلیغات

۶. پس‌ازاینکه یک طرف آن پخت برگردانید و طرف دیگر آن را بپزید.

4.5/5 - (6 امتیاز)

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا