نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه نان چاپاتی هندی یا نان تابه ای

زمان آماده‌سازی: 60 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه نان چاپاتی هندی:

  • آرد: 2 لیوان
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • روغن‌زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • آب داغ: یک‌سوم لیوان

روش آماده‌سازی نان چاپاتی هندی:

  1. ابتدا آرد را بانمک در ظرفی مخلوط‌کنید.
  2. روغن‌زیتون و آب را به‌تدریج به مخلوط بالا اضافه کنید و مخلوط‌کنید تا زمانی که یک خمیر نرم و نچسب به دست آید.
  3. خمیر را به 10 قسمت تقسیم کنید و آن را گرد کنید و بگذارید تا چند دقیقه استراحت کند.
  4. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و آن را با روغن چرب کنید.
  5. روی یک سطح تمیز کمی آرد بپاشید سپس تیکه خمیر را روی آن بگذارید و با غلتک چوبی آن را پهن کنید، این کار را روی همه تیکه‌های خمیر انجام دهید.
  6. هنگامی‌که از ماهیتابه کمی بخار متصاعد شد، خمیر را در ماهیتابه بگذارید تا زمانی که رنگ نان کمی قهوه‌ای‌رنگ شود و روی نان حباب ظاهر شود سپس طرف دیگر نان به همین صورت.
  7. این عمل را تکرار کنید تا زمانی که همه خمیر تمام شود.

نوش جان 😉

2/5 - (1 امتیاز)
منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا