نان، کیک و شیرینی
طرز تهیه نان کوهی یا نان ییلاقی (شیرینی محلی شهر آمل)
نان کوهی یا نان ییلاقی (شیرینی محلی شهر آمل)
تبلیغات
مواد لازم نان کوهی یا نان ییلاقی:
- تخم مرغ: ۲ عدد
- شیر ولرم: ۲ لیوان
- روغن مایع: ۱ لیوان
- شکر: ۱ لیوان
- خمیر مایع فوری: ۲ قاشق غذاخوری
- آرد بهاندازهای که خمیر به دست نچسبد (تقریباً بیش از ۱ کیلو آرد)
مواد داخل نان:
- گردو خرد شده
- کنجد
- شکر
- هل به اندازه کافی
طرز تهیه نان کوهی یا نان ییلاقی:
تمام مواد بالا را با دست و در یک جهت هم میزنیم و بعد خمیر را به مدت ۲ ساعت در جای گرم و تاریک استراحت میدهیم. مقداری از خمیر را برداشته و گرد میکنیم و بعد داخل آن را با انگشت چال میکنیم و مخلوط مواد داخل نان (گردو خرد شده، کنجد، شکر و هل) را در آن ریخته و خمیر را میبندیم و گلوله میکنیم. قسمتی از نان رو هم در کنجد میزنیم تا به عنوان تزیین نان باشد. این نانها در داخل فر پخته میشوند.
نوش جان 😉
تبلیغات