خانه داری

نحوه پوست کندن آناناس و برش زدن آن

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، آموزش نحوه پوست کندن آناناس و روش صحیح برش زدن آناناس را برای شما قرار داده ایم. ما را تا انتهای این مطلب همراهی کنید.

تبلیغات

آناناسی که به خوبی رسیده باشد از طعم بهتر و شیرینی بسیار بیشتری نسبت به انواع کنسرو شده آن برخوردار است (همچنین بخوانید: نحوه انتخاب آناناس رسیده و آبدار). کندن پوست سخت و پر از دست انداز یک آناناس می‌تواند کاری دلهره آور به نظر برسد. در حقیقت، روشی بسیار ساده برای پوست کندن آناناس وجود دارد که این میوه آبدار را برای شما به ارمغان می‌آورد. با مجله اینترنتی مثبت 1 همراه باشید.

نحوه پوست کندن آناناس و برش زدن آن

1. نحوه انتخاب آناناس

نحوه پوست کندن آناناس

هنگام خرید، آناناسی را انتخاب کنید که پوستی سفت، طلایی مایل به قهوه‌ای (نه خیلی سبز) با برگهای سبز و شل (قهوه‌ای یا پژمرده). آناناس رسیده بوی قوی و تازه آناناس خواهد داشت.

برای پوست کندن آناناس به یک چاقوی بلند احتیاج دارید.

تبلیغات

2. بریدن قسمت بالا و پایین آناناس

نحوه پوست کندن آناناس

برگ‌ها و تقریباً 1 سانتی متر از بالا و پایین آناناس را ببرید. اگر دوست داشته باشید می‌توانید از قسمت‌های بالا و برگها به برای تزیین استفاده کنید.

3. آناناس را به حالت ایستاده برگردانید

نحوه پوست کندن آناناس

آناناس را به حالت ایستاده قرار دهید. به چشم های قهوه‌ای تیره اطراف لبه آناناس توجه کنید. این‌ها از طول آناناس عبور می‌کنند و طعم بسیار ناخوشایندی دارند.

4. اولین برش آناناس

نحوه پوست کندن آناناس

تبلیغات

چاقوی خود را بالای میوه درست پشت یکی از چشم‌ها قرار دهید. چشم‌ها به صورت ستونی به سمت پایین آناناس حرکت می‌کنند. تا قسمت پایین میوه ببرید و در این حین کمی چاقوی خود را به بالا و پایین بچرخانید تا شکل منحنی آناناس را دنبال کنید. نزدیک چشم های آناناس بمانید تا میوه را زیادی هدر ندهید.

5. نتایج اولین برش آناناس

نحوه پوست کندن آناناس

اولین برشی که ایجاد کردید پهن‌تر از برش‌های بعدی خواهد بود. به ردیف‌های چشم در هر طرف برش توجه کنید.

6. کندن پوست باقی مانده آناناس

نحوه پوست کندن آناناس

با برش دادن از بالا به پایین در امتداد هر ردیف چشم، بقیه پوست آناناس را هم جدا کنید. چاقوی شما باید تقریباً با زاویه 45 درجه پشت چشم باشد. سعی نکنید مقدار زیادی از پوست آناناس را یکباره جدا کنید چون مقدار زیادی از میوه را با پوست خواهید برد.

تبلیغات

7. آناناس پوست کنده شده

نحوه پوست کندن آناناس

بعد از اینکه پوست آناناس را کاملاً گرفتید، میوه را مجدد بررسی کنید تا چشم یا پوست اضافی باقی نمانده باشد. در صورت وجود با نوک چاقو چشمهای باقیمانده را بردارید.

اگر می‌خواهید آناناس را به صورت حلقه‌ای برش دهید، هسته آن را با هسته‌گیر آناناس برداشته و به ضخامت دلخواه برش بزنید. اگر هسته‎گیر آناناس در دسترس ندارید روش دیگر این است که آناناس را به صورت حلقه‌ای برش داده و با چاقو هسته را از هر حلقه جدا کنید.

8. برداشتن هسته آناناس – مرحله 1

نحوه پوست کندن آناناس

اگر می‌خواهید آناناس را خرد کنید، ابتدا آناناس را به چهار قسمت برش دهید. هر چهار برش دقیقا از وسط هسته آناناس صورت بگیرد.

تبلیغات

9. برداشتن هسته آناناس – مرحله 2

نحوه پوست کندن آناناس

4 برش آناناس را به سمت بالا قرار دهید. قسمت هسته را به صورت طولی درست از زیر هسته برش دهید. هسته آناناس به راحتی از قسمت خوراکی آن قابل تشخیص است زیرا رنگ آن روشن‌تر و دارای بافت الیافی است.

10. برش زدن میوه آناناس

نحوه پوست کندن آناناس

پس از برداشتن هسته، آناناس را در اندازه‌های دلخواه برش بزنید. برای نگهداری، آن را در ظرف بدون نفوذ هوا قرار داده و در یخچال قرار دهید.

4.3/5 - (6 امتیاز)

تبلیغات

منبع
thespruceeats

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا