طرز تهیه نخود پلو با گوشت خوشمزه و مجلسی

نخود پلو از جمله غذاهایی است که در استان مرکزی تهیه میشود.
مناسب برای: 8 نفر
مواد لازم نخود پلو:
- برنج: یک کیلو
- نخود سبز: ۲ کیلو
- گوشت مغز ران: ۷۵۰ گرم
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
- ادویه: یک تا دو قاشق سوپخوری
- روغن: ۲۰۰ گرم یا یک پیمانه
- پیاز سرخ کرده: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
طرز تهیه نخود پلو:
گوشت را قیمهای خرد مینماییم و میشوییم با پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم. ۲ تا ۳ لیوان آب میریزیم میگذاریم قیمه بپزد، بعد نخود را از پوست درمیآوریم در قیمه میریزیم میگذاریم چند جوش بزند و نخود هم بپزد. رب گوجه فرنگی را با کمی نمک و فلفل و ادویه داخل آن میریزیم میگذاریم آهسته بجوشد و جا بیفتد بطوری که بعد از آماده شدن بیش از نصف لیوان آب نداشته باشد و برنج را آبکش میکنیم، قیمه و نخود آماده شده را لای پلو میگذاریم و مثل قیمه پلو آن را دم میکنیم.
ممکن است این پلو را در ظرفهای کوچک نسوز به تعداد نفرات تهیه کرد. در این صورت یک شیشه کوچک ماست را با ۳ عدد زرده تخم مرغ و کمی زعفران حل شده در آبجوش و ۱۰۰ گرم روغن مخلوط مینماییم و ته ظرفها میریزیم و برنج و سایر مواد را به تساوی در ظرفها میریزیم و ظرفها را کف فری که با ۳۵۰ درجه گرم کردهایم قرار میدهیم و یک سینی در ظرفها میگذاریم و به مدت یک ساعت و نیم دم میکنیم تا ته ظرفها طلایی شود و بعد آنها را در دیس گردی برمیگردانیم و فاصله بین پلوها را نخود سبز پخته شده میریزیم.
اگر این غذا رو درست کردی یا نظری درباره طعم، زمان پخت یا تجربهات داری، خوشحال میشیم پایین همین صفحه برامون بنویسی! 👇
آیا به آموزش زبان عربی علاقهمند هستید؟
یادگیری مکالمه عربی اماراتی و عمانی از سطح پایه تا حرفهای با تلفظ بومی، مناسب سفر، کار یا مهاجرت.
شروع یادگیری