نگهداری مواد غذایی

روش نگهداری پرتقال، گریپ فروت و لیمو برای مدت طولانی

روش نگهداری مرکبات برای مدت طولانی

روش نگهداری پرتقال برای مدت طولانی

پرتقال‌های رسیده را باید در یخچال نگهداری کرد. البته آن‌ها باید کاملاً خشک باشند.

تبلیغات

زیرا رطوبت باعث خراب شدنشان می‌شود. بدین ترتیب می‌توانید تا دو هفته و حتی بیشتر آن‌ها را تازه نگهدارید.

اما اگر می‌خواهید زمانی بیشتر از دو هفته، سالم بمانند، آن‌ها را درون کاغذ بپیچید تا از رطوبت کاملاً دور بمانند.

روش نگهداری گریپ فروت برای مدت طولانی

گریپ‌فروت برش نخورده را می‌توانید در دمای اتاق به مدت یک هفته نگهدارید که این مدت‌زمان در یخچال به ۲ تا ۳ هفته می‌رسد.

گریپ‌فروت وقتی در دمای اتاق می‌ماند، شیرین‌تر می‌شود. آب گریپ‌فروت را نیز می‌توان در ظرف دردار پلاستیکی یا شیشه‌ای به مدت ۲ تا ۳ روز نگهداشت.

تبلیغات

البته بهتر است آب‌میوه‌ها در ۲۴ تا ۴۸ ساعت اول مصرف شوند.

روش نگهداری لیمو برای مدت طولانی

لیموترش بهترین میوه برای استفاده در غذا و سالادهای مختلف است و طعم غذاها را بسیار عالی می‌کند.

لیموترش در دمای اتاق یک هفته بیشتر دوام نمی‌آورد. اما قرار دادن آن‌ها در کیسه‌های پلاستیکی که کاملاً در آن‌ها بسته است، باعث می‌شود تا یک ماه تازه بمانند.

3.8/5 - (14 امتیاز)

تبلیغات

منبع
fardanewsگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا