غذاها

طرز تهیه پاستا با سس پنیر و خامه

پاستا با سس پنیر و خامه از غذاهای لذیذ و دوست‌داشتنی مخصوصاً برای هوادران پاستا و ماکارونی است. این غذا ایتالیایی بوده و هواداران بسیاری دارد، مطمئنم که طعم آن را دوست خواهید داشت.

تبلیغات

زمان آماده‌سازی: 60 دقیقه

مناسب برای: 3 نفر

مواد لازم برای تهیه پاستا با سس پنیر

  • پاستا: 1 بسته 500 گرمی (با شکل دلخواه)
  • سس پنیر: 1 لیوان
  • خامه: 1 لیوان
  • شیر: 1 لیوان
  • پیاز: 1 عدد (نگین شده)
  • پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری
  • پنیر موزارلا: 1/4 لیوان (رنده شده)
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

روش آماده‌سازی پاستا با سس پنیر

  1. ابتدا ماکارونی را آب‌پز کنید و زمانی که به مرحله پخت رسید با آب سرد آبکش کنید.
  2. قالب فر را با کره چرب کنید، سپس ماکارونی آب‌پز شده را داخل آن بریزید.
  3. سس پنیر را با خامه، شیر، نمک، فلفل، پیاز و پودر سیر مخلوط‌کنید.
  4. مخلوط فوق را روی ماکارونی بریزید و سپس پنیر موزارلا را روی آن پخش‌کنید.
  5. قالب فر را داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دهید (تا زمانی که سس آن برشته‌شده و پنیر روی آن آب شود).

نوش جان😉

5/5 - (1 امتیاز)

تبلیغات

منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا