غذاها
طرز تهیه پاستا با سس پنیر و خامه
پاستا با سس پنیر و خامه از غذاهای لذیذ و دوستداشتنی مخصوصاً برای هوادران پاستا و ماکارونی است. این غذا ایتالیایی بوده و هواداران بسیاری دارد، مطمئنم که طعم آن را دوست خواهید داشت.
تبلیغات
زمان آمادهسازی: 60 دقیقه
مناسب برای: 3 نفر
مواد لازم برای تهیه پاستا با سس پنیر
- پاستا: 1 بسته 500 گرمی (با شکل دلخواه)
- سس پنیر: 1 لیوان
- خامه: 1 لیوان
- شیر: 1 لیوان
- پیاز: 1 عدد (نگین شده)
- پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
- پنیر موزارلا: 1/4 لیوان (رنده شده)
- کره: 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
روش آمادهسازی پاستا با سس پنیر
- ابتدا ماکارونی را آبپز کنید و زمانی که به مرحله پخت رسید با آب سرد آبکش کنید.
- قالب فر را با کره چرب کنید، سپس ماکارونی آبپز شده را داخل آن بریزید.
- سس پنیر را با خامه، شیر، نمک، فلفل، پیاز و پودر سیر مخلوطکنید.
- مخلوط فوق را روی ماکارونی بریزید و سپس پنیر موزارلا را روی آن پخشکنید.
- قالب فر را داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دهید (تا زمانی که سس آن برشتهشده و پنیر روی آن آب شود).
نوش جان😉
تبلیغات