غذاهای دریایی
طرز تهیه پاستا با ماهی سالمون خوشمزه

مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم برای تهیه پاستا با ماهی سالمون:
- ماهی سالمون: ۱ کیلوگرم
- پاستا: ۱ بسته
- جعفری و گشنیز خرد شده: دوسوم لیوان
- رب گوجه فرنگی: ۴-۳ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمهای: ۱ عدد کوچک
- پیاز: ۲ عدد
- سیر: ۳ حبه
- نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
- زعفران دم شده: به میزان لازم
- نارنج: یک عدد
همچنین بخوانید: چگونه زعفران دم کنیم؟
دستور پخت پاستا با ماهی سالمون:
- ماهـی را بعد از تمیز کردن و شستن همراه با کمی پیاز داغ و نمک و زردچوبه و یک استکان آب حدود 5 دقیقه میپزیم.
- بعد از پخته شدن ماهی، استخوان آن را جدا کرده و ماهی را ریز ریز میکنیم سپس پیاز را تفت داده فلفل را نیز خرد کرده داخل پیاز تفت میدهیم. بعد سیـر رنده شده را اضافه میکنیم.
- حالا سبزیها را اضافه کرده و بعد از تفت سبزی، ماهی را اضافه میکنیم.
- در انتها رب گوجه فرنگی، نمک، ادویه، آبنارنج، دارچین و زعفران را اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن کامل، حرارت را خاموش میکنیم.
- پاستا را با آب و نمک جوشانده و هماننـد پاستا با گوشت عمل کرده و آن را دم میکنیم.
نوش جان 😉