غذاهای دریایی

طرز تهیه پاستا با ماهی سالمون خوشمزه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه پاستا با ماهی سالمون:

همچنین بخوانید: چگونه زعفران دم کنیم؟

دستور پخت پاستا با ماهی سالمون:

  1. ماهـی را بعد از تمیز کردن و شستن همراه با کمی پیاز داغ و نمک و زردچوبه و یک استکان آب حدود 5 دقیقه می‌پزیم.
  2. بعد از پخته شدن ماهی، استخوان آن را جدا کرده و ماهی را ریز ریز می‌کنیم سپس پیاز را تفت داده فلفل را نیز خرد کرده داخل پیاز تفت می‌دهیم. بعد سیـر رنده شده را اضافه می‌کنیم.
  3. حالا سبزی‌ها را اضافه کرده و بعد از تفت سبزی، ماهی را اضافه می‌کنیم.
  4. در انتها رب گوجه فرنگی، نمک، ادویه، آب‌نارنج، دارچین و زعفران را اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن کامل، حرارت را خاموش می‌کنیم.
  5. پاستا را با آب و نمک جوشانده و هماننـد پاستا با گوشت عمل کرده و آن را دم می‌کنیم.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا