دسر

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی مجلسی برای 20 نفر

پاناکوتا (انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به معنی خامه پخته شده است.

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی خوشمزه برای 20 نفر

مواد لازم برای 20 نفر:

شیر 8 لیوان
شکر 2 لیوان
ژلاتین 12 قاشق غذاخوری (نصف لیوان)
وانیل نصف قاشق چایخوری
خامه صبحانه 4 بسته

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی دسر مجلسی:

داخل یه قابلمه مناسب خامه رو بریزید و با کمی شیر مخلوط کنید تا خامه کاملاً حل بشه و گوله گوله نشه، بعد بقیه شیر و شکر رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر کاملاً حل بشه.

حواستون باشه که مخلوط شیر و شکر نباید بجوشه، فقط گرمای اون در حدی باشه که انگشت شما رو نسوزونه، در این مرحله وانیل رو اضافه کنید، بعد پودر ژلاتین رو با 8 قاشق غذاخوری آب جوش ترکیب کنید و به روش بن ماری (روی بخار آب) حل کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب بشن.

مخلوط بدست اومده رو داخل ظرف‌های سرو بریزید و حداقل 5 ساعت بذارید توی یخچال تا خودشو بگیره، بعد از درآوردن از یخچال با هر سس میوه‌ای که دوست داشتین یا با تمشک و یا با توت فرنگی خورد شده تزئین کنید و نوش جان کنید.

فوت و فن دسر پاناکوتای وانیلی

  • دقت کنید که مخلوط شیر و خامه نجوشه، چون خامه می بره و دسرتون خراب میشه.
  • شیر و خامه را زودتر از یخچال بیرون بیارید تا با دمای محیط یکسان بشن.
  • ژلاتین را تا زمانی که حل و شفاف نشده هم بزنید.
  • وانیل باید کمتر ریخته بشه چون باعث ایجاد یک مزه تلخ، تند و ناخوشایندی میشه. اندازه نوک قاشق مرباخوری که فقط یکم بوش بیاد نه اینکه طعمش غالب بشه.
  • مقدار مواد برای تعداد نفرات بستگی به ظرف سروتون داره.
5/5 - (1 امتیاز)

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
pamuhwikipedia

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا