طرز تهیه پاناکوتا وانیلی مجلسی برای 4 نفر

آنچه در این مقاله میخوانید
پاناکوتا (انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می شود. این دسر با رام (نوشیدنی)، قهوه، وانیل و دیگر انواع افزودنی ها طعم داده می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به معنی خامه پخته شده است.
طرز تهیه پاناکوتا وانیلی خوشمزه برای 4 نفر
مواد لازم برای 4 نفر:
شیر | 2 لیوان |
شکر | نصف لیوان |
ژلاتین | 3 قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
خامه صبحانه | 1 بسته |
طرز تهیه پاناکوتای وانیلی دسر مجلسی:
داخل یه قابلمه مناسب خامه رو بریزید و با کمی شیر مخلوط کنید تا خامه کاملاً حل بشه و گوله گوله نشه، بعد بقیه شیر و شکر رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر کاملاً حل بشه.
حواستون باشه که مخلوط شیر و شکر نباید بجوشه، فقط گرمای اون در حدی باشه که انگشت شما رو نسوزونه، در این مرحله وانیل رو اضافه کنید، بعد پودر ژلاتین رو با 2 قاشق غذاخوری آب جوش ترکیب کنید و به روش بن ماری (روی بخار آب) حل کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب بشن.
مخلوط بدست اومده رو داخل ظرفهای سرو بریزید و حداقل 5 ساعت بذارید توی یخچال تا خودشو بگیره، بعد از درآوردن از یخچال با هر سس میوهای که دوست داشتین یا با تمشک و یا با توت فرنگی خورد شده تزئین کنید و نوش جان کنید.
فوت و فن دسر پاناکوتای وانیلی
- دقت کنید که مخلوط شیر و خامه نجوشه، چون خامه می بره و دسرتون خراب میشه.
- شیر و خامه را زودتر از یخچال بیرون بیارید تا با دمای محیط یکسان بشن.
- ژلاتین را تا زمانی که حل و شفاف نشده هم بزنید.
- وانیل باید کمتر ریخته بشه چون باعث ایجاد یک مزه تلخ، تند و ناخوشایندی میشه. اندازه نوک قاشق مرباخوری که فقط یکم بوش بیاد نه اینکه طعمش غالب بشه.
- مقدار مواد برای تعداد نفرات بستگی به ظرف سروتون داره.