نان، کیک و شیرینی
پای گلابی؛ طرز تهیه پای گلابی خوشمزه خانگی
مواد لازم پای گلابی:
مواد برای چهار قطعه مستطیل شکل:
تبلیغات
- خمیر هزار لا: یک ورقه
- آرد برای جلوگیری از چسبندگی: (کمی)
- شکر: دو قاشق چایخوری
- پودر دارچین: کمی
- زرده تخممرغ: کمی
برای جوشاندن گلابی:
- کمپوت گلابی: یکی
- شکر: دو قاشق غذاخوری
- آبلیمو: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه پای گلابی:
- خمیر پای را بر روی قالب تا حدی که تا لبههای قالب را بگیرد پهن میکنیم.
- آب کمپوت را کاملاً از گلابی جدا کرده هر نصف گلابی را سه یا چهار قسمت برش میدهیم.
- کمپوت بریده شده را در داخل یک قابلمه کوچک ریخته به آن شکر و آبلیمو را نیز اضافه کرده روی شعله زیاد میگذاریم تا جوش بیاید وقتی جوش آمد شعله را کم کرده در قابلمه را میگذاریم تا به مدت ۵-۴ دقیقه بپزد در آخر در قابلمه را برداشته شعله را زیاد کرده تا آب آن تمام شود. (روش آسانتر این است که کمپوت را همانطور که هست استفاده کرد.)
- فر را با دمای ۲۰۰ درجه گرم میکنیم.
- قالب پای را در سینی فر گذاشته و بر روی آن با برس زرده تخممرغی که در آب رقیق شده میمالیم.
- گلابی را که پس از جوشاندن سرد شده با شکر مخلوط کرده بر روی خمیر میگذاریم.
- در دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم. بعد از پخت بر روی پای پودر دارچین میپاشیم.
نوش جان 😉
تبلیغات