نان، کیک و شیرینی

پای گلابی؛ طرز تهیه پای گلابی خوشمزه خانگی

مواد لازم پای گلابی:

مواد برای چهار قطعه مستطیل شکل:

تبلیغات
  • خمیر هزار لا: یک ورقه
  • آرد برای جلوگیری از چسبندگی: (کمی)
  • شکر: دو قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین: کمی
  • زرده تخم‌مرغ: کمی

برای جوشاندن گلابی:

  • کمپوت گلابی: یکی
  • شکر: دو قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: یک قاشق چای‌خوری

پای گلابی

طرز تهیه پای گلابی:

  1. خمیر پای را بر روی قالب تا حدی که تا لبه‌های قالب را بگیرد پهن می‌کنیم.
  2. آب کمپوت را کاملاً از گلابی جدا کرده هر نصف گلابی را سه یا چهار قسمت برش می‌دهیم.
  3. کمپوت بریده شده را در داخل یک قابلمه کوچک ریخته به آن شکر و آبلیمو را نیز اضافه کرده روی شعله زیاد می‌گذاریم تا جوش بیاید وقتی جوش آمد شعله را کم کرده در قابلمه را می‌گذاریم تا به مدت ۵-۴ دقیقه بپزد در آخر در قابلمه را برداشته شعله را زیاد کرده تا آب آن تمام شود. (روش آسان‌تر این است که کمپوت را همان‌طور که هست استفاده کرد.)
  4. فر را با دمای ۲۰۰ درجه گرم می‌کنیم.
  5. قالب پای را در سینی فر گذاشته و بر روی آن با برس زرده تخم‌مرغی که در آب رقیق شده می‌مالیم.
  6. گلابی را که پس از جوشاندن سرد شده با شکر مخلوط کرده بر روی خمیر می‌گذاریم.
  7. در دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه می‌پزیم. بعد از پخت بر روی پای پودر دارچین می‌پاشیم.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

تبلیغات

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا