نان و شیرینی

پای گلابی؛ طرز تهیه پای گلابی خوشمزه خانگی

مواد لازم پای گلابی:

مواد برای چهار قطعه مستطیل شکل:

  • خمیر هزار لا: یک ورقه
  • آرد برای جلوگیری از چسبندگی: (کمی)
  • شکر: دو قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین: کمی
  • زرده تخم‌مرغ: کمی

برای جوشاندن گلابی:

  • کمپوت گلابی: یکی
  • شکر: دو قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: یک قاشق چای‌خوری

پای گلابی

طرز تهیه پای گلابی:

  1. خمیر پای را بر روی قالب تا حدی که تا لبه‌های قالب را بگیرد پهن می‌کنیم.
  2. آب کمپوت را کاملاً از گلابی جدا کرده هر نصف گلابی را سه یا چهار قسمت برش می‌دهیم.
  3. کمپوت بریده شده را در داخل یک قابلمه کوچک ریخته به آن شکر و آبلیمو را نیز اضافه کرده روی شعله زیاد می‌گذاریم تا جوش بیاید وقتی جوش آمد شعله را کم کرده در قابلمه را می‌گذاریم تا به مدت ۵-۴ دقیقه بپزد در آخر در قابلمه را برداشته شعله را زیاد کرده تا آب آن تمام شود. (روش آسان‌تر این است که کمپوت را همان‌طور که هست استفاده کرد.)
  4. فر را با دمای ۲۰۰ درجه گرم می‌کنیم.
  5. قالب پای را در سینی فر گذاشته و بر روی آن با برس زرده تخم‌مرغی که در آب رقیق شده می‌مالیم.
  6. گلابی را که پس از جوشاندن سرد شده با شکر مخلوط کرده بر روی خمیر می‌گذاریم.
  7. در دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه می‌پزیم. بعد از پخت بر روی پای پودر دارچین می‌پاشیم.

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا