غذاها

طرز تهیه پد تای (نودل تایلندی)

پد تای (Pad Thai) نوعی نودل سرخ شده تایلندی است.

مواد لازم پد تای:

  • رشته برنج که ۱۵ دقیقه در آب گرم خیس شده باشد: ۲۰۰ گرم
  • روغن گیاهی: ۵/۱ قاشق غذاخوری
  • چیلی تفت داده شده: ۱ عدد
  • میگو خشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • میگوی درشت پاک شده: ۸ عدد
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • تکه‌های توفو (پنیر لوبیا): ۳ قاشق غذاخوری
  • ترشی تربچه (در صورت تمایل): ۱ قاشق غذاخوری
  • موسیر خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۳ قاشق غذاخوری
  • سس ماهی: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب تمبرهندی: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر چیلی: ۲ قاشق غذاخوری
  • جوانه سویا: ۸۰ گرم
  • پیازچه چینی خرد شده: ۱ عدد
  • پیازچه چینی درشت خرد شده: ۲ عدد
  • بادام زمینی خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • لیموی ۴ قاچ شده: ۱ عدد
  • شکوفه موز برای تزئین: ۱ عدد

طرز تهیه پد تای:

۱. روغن را در ظرف گودی داغ کرده موسیر و میگو خشک را در آن تفت دهید تا طلایی شوند.

۲. میگوهای درشت را اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه تفت دهید. سپس تخم مرغ، پنیر لوبیا، ترشی تربچه، رشته‌های برنج، شکر، سس ماهی، آب تمبرهندی، پودر چیلی، نصف جوانه سویا و یک پیازچه چینی را اضافه کرده و تا زمانی که رشته‌ها بپزند به هم بزنید.

۳. با بقیه جوانه‌ها، پیازچه، بادام زمینی و برش‌های لیموترش و شکوفه موز تزئین کنید.

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooks

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا