غذاها
طرز تهیه پد تای (نودل تایلندی)
پد تای (Pad Thai) نوعی نودل سرخ شده تایلندی است.
تبلیغات
مواد لازم پد تای:
- رشته برنج که ۱۵ دقیقه در آب گرم خیس شده باشد: ۲۰۰ گرم
- روغن گیاهی: ۵/۱ قاشق غذاخوری
- چیلی تفت داده شده: ۱ عدد
- میگو خشک: ۲ قاشق غذاخوری
- میگوی درشت پاک شده: ۸ عدد
- تخم مرغ: ۲ عدد
- تکههای توفو (پنیر لوبیا): ۳ قاشق غذاخوری
- ترشی تربچه (در صورت تمایل): ۱ قاشق غذاخوری
- موسیر خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
- شکر: ۳ قاشق غذاخوری
- سس ماهی: ۲ قاشق غذاخوری
- آب تمبرهندی: ۳ قاشق غذاخوری
- پودر چیلی: ۲ قاشق غذاخوری
- جوانه سویا: ۸۰ گرم
- پیازچه چینی خرد شده: ۱ عدد
- پیازچه چینی درشت خرد شده: ۲ عدد
- بادام زمینی خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- لیموی ۴ قاچ شده: ۱ عدد
- شکوفه موز برای تزئین: ۱ عدد
طرز تهیه پد تای:
۱. روغن را در ظرف گودی داغ کرده موسیر و میگو خشک را در آن تفت دهید تا طلایی شوند.
۲. میگوهای درشت را اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه تفت دهید. سپس تخم مرغ، پنیر لوبیا، ترشی تربچه، رشتههای برنج، شکر، سس ماهی، آب تمبرهندی، پودر چیلی، نصف جوانه سویا و یک پیازچه چینی را اضافه کرده و تا زمانی که رشتهها بپزند به هم بزنید.
۳. با بقیه جوانهها، پیازچه، بادام زمینی و برشهای لیموترش و شکوفه موز تزئین کنید.
تبلیغات