غذاها

طرز تهیه پد تای (نودل تایلندی)

پد تای (Pad Thai) نوعی نودل سرخ شده تایلندی است.

تبلیغات

مواد لازم پد تای:

  • رشته برنج که ۱۵ دقیقه در آب گرم خیس شده باشد: ۲۰۰ گرم
  • روغن گیاهی: ۵/۱ قاشق غذاخوری
  • چیلی تفت داده شده: ۱ عدد
  • میگو خشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • میگوی درشت پاک شده: ۸ عدد
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • تکه‌های توفو (پنیر لوبیا): ۳ قاشق غذاخوری
  • ترشی تربچه (در صورت تمایل): ۱ قاشق غذاخوری
  • موسیر خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۳ قاشق غذاخوری
  • سس ماهی: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب تمبرهندی: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر چیلی: ۲ قاشق غذاخوری
  • جوانه سویا: ۸۰ گرم
  • پیازچه چینی خرد شده: ۱ عدد
  • پیازچه چینی درشت خرد شده: ۲ عدد
  • بادام زمینی خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • لیموی ۴ قاچ شده: ۱ عدد
  • شکوفه موز برای تزئین: ۱ عدد

طرز تهیه پد تای:

۱. روغن را در ظرف گودی داغ کرده موسیر و میگو خشک را در آن تفت دهید تا طلایی شوند.

۲. میگوهای درشت را اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه تفت دهید. سپس تخم مرغ، پنیر لوبیا، ترشی تربچه، رشته‌های برنج، شکر، سس ماهی، آب تمبرهندی، پودر چیلی، نصف جوانه سویا و یک پیازچه چینی را اضافه کرده و تا زمانی که رشته‌ها بپزند به هم بزنید.

۳. با بقیه جوانه‌ها، پیازچه، بادام زمینی و برش‌های لیموترش و شکوفه موز تزئین کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

تبلیغات

منبع
wikibooks

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا