غذاهای دریایی
طرز تهیه پلو چینی با ماهی مجلسی مرحله به مرحله
مناسب برای: چهار نفر
مواد لازم برای تهیه پلو چینی با ماهی:
- برنج: ۳ پیمانه
- قارچ: ۳۰۰ گرم
- ماهی آبپز شده: ۱ کیلوگرم
- جوانه ماش: ۱ پیمانه
- کنسرو ذرت: ۱ قوطی
- پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
- سویا سس: ۲ قاشق سوپخوری
- پیاز داغ: ۱ قاشق سوپخوری
- زعفران دم شده: ۴ قاشق سوپخوری
- کره: ۳۰۰ گرم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
همچنین بخوانید: طرز تهیه سس سویا در منزل
دستور پخت پلو چینی با ماهی:
- برنج را شسته به همراه ۱۰۰ گرم کره و افزودن نمک و فلفل و ۶ پیمانه آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
- بعد حرارت را ملایم کنید تا آب برنج کشیده شود آنگاه حرارت را خاموش کنید.
- بقیه کره را داخل یک عدد تابه ریخته روی حرارت بگذارید. رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. پیاز داغ روی آن بریزید، قارچ را نگینی خرد کنید و به پیاز و رب اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- پودر سیر، سویا سس و 1 قاشق زعفران دم شده را نیز به مواد قبلی افزوده، یکچهارم پیمانه هم آب یا آب ماهی (اگر در دسترس باشد) اضافه کنید و بعد ماهی آبپز شده را به آنها بیفزایید.
- جوانه ماش و ذرت را هم که خوب مخلوط کردهاید به سس اضافه کنید حرارت را خاموش نمایید.
- در یک قابلمه کمی روغن بریزید یک لایه برنج ریخته و یک لایه از سسی که آماده کردهاید، این کار را ادامه دهید تا برنج و سس تمام شود.
- 3 قاشق زعفران دم شده باقی مانده را روی آنها بریزید و به مدت ۴ دقیقه دم بگذارید.
نوش جان 😉