طرز تهیه پولکی کنجدی با قند مرحله به مرحله

پولَکی یکی از سوغاتیها و شیرینیهای معروف شهر اصفهان است. برای تهیه این شیرینی مقداری شکر را با نصف مقدار شکر آب و اندکی سرکه سفید مخلوط کرده (میتوان به جای سرکه سفید به ان جوهر لیمو اضافه کرد) و به مدت ۴۵ دقیقه روی اجاق میگذارند تا طلائی رنگ شود و بعد با قاشق آنها را روی سینی میریزند و صبر میکنند تا سفت شود. از افزودنیهای دیگری مثل زعفران، لیموی عمانی خرد شده، پسته، کنجد، پودر نارگیل و… هم در مایع آن میتوان استفاده کرد. البته این یکی از روشهای خانگی تولید پولکی است. روشهای تولید صنعتی و کارگاهی آن متفاوت است.
مواد لازم پولکی کنجدی:
- شکر یا خاکه قند: ۱ لیوان
- کنجد بو داده شده: ۲ قاشق غذاخوری
- هل: (کمی)
طرز تهیه پولکی کنجدی:
1. ابتدا ماهیتابه تفلون رو می گذاریم کاملاً داغ شود.
2. بعد شکر را اضافه می کنیم و بهم نمیزنیم تا کاملاً به اصطلاح آب شود و بعد تند تند بهم میزنیم البته زیر شعله رو کم کنید تا نسوزد.
3. وقتی همه شکرها آب شدند و مایعی صاف به دست آمد کنجد و هل آسیاب شده را میریزیم و زیر تابه رو خاموش میکنیم و بعد به هر شکل که دوست داشتیم میریزیم در سینی استیل و میگذاریم کامل خنک شود.
نکته:
کسانی که با قاشق و تابه که مواد به آن چسبیده و جدا نمیشود مشکل دارند، مقداری آب داخل تابه و قاشق بریزند و روی اجاق بگذارند تا کمی بجوشد بعد به راحتی تمیز میشود.
نوش جان 😉
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
اطلاعات بیشتر...