غذاها
طرز تهیه پیراشکی گوشت جیائوزی
جیائوزی یا به زبان ژاپنی گیوزا نوعی پیراشکی گوشت است.
تبلیغات
مواد لازم پیراشکی گوشت جیائوزی:
مواد لازم برای درست کردن خمیر برای ۲۴ جیائوزی
نام مادهٔ غذایی | مقدار |
آرد ضعیف (آرد شیرینی) | ۱۰۰ گرم |
آرد قوی (آرد نان) | ۱۰۰ گرم |
نمک | یک چهارم قاشق چایخوری |
روغن مایع | ۲ قاشق چایخوری |
آب داغ | ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلی لیتر |
- تمامی مواد خمیر را با یکدیگر مخلوط کرده ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود در نایلون گذاشته و بیش از یک ساعت به خمیر استراحت میدهیم.
- خمیر را بصورت یک استوانه در آورده و با کارد آن را به ۲۴ تکه تقسیم میکنیم.
- بر روی سطح صافی آرد پاشیده و برای پهن کردن ابتدا بر روی تکه بریده شده با کف دست فشار آورده و سپس آن را به صورت گرد پهن میکنیم.
نام مادهٔ غذایی | مقدار |
سیر ریز خرد شده | یک حبه |
زنجبیل ریز خرد شده | یک تکه |
تره فرنگی | یک چهارم یک تره |
تره | مقداری |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
کلم چینی ریز خرد شده | یک چهارم یک کلم |
میگو آبپز | ۶–۵ تا خرد شده |
سس سویا | یک قاشق چایخوری |
ساکی | یک قاشق چایخوری |
نمک | نصف یک قاشق چایخوری برای داخل مواد و یک قاشق غذاخوری برای درآوردن آب کلم چینی |
شکر | یک قاشق غذاخوری |
طرز تهیه پیراشکی گوشت جیائوزی:
- سیر و زنجبیل و تره و تره فرنگی را ریز خرد کرده تفت میدهیم تا بوی آن در بیاید.
- میگو را با کمی زنجبیل آبپز میکنیم. یک قاشق غذاخوری از آب آن را نگه میداریم.
- کلم چینی را ریز خرد کرده و سپس در داخل صافی ریخته نمک بر روی آن میریزیم تا آب آن بیرون بیاید. سپس آن را در داخل دست فشار داده آب آن را گرفته دور میریزیم.
- آب میگوی پخته شده را در داخل گوشت چرخ کرده خام ریخته بعد سس سویا و ساکی و شکر و نمک را اضافه کرده و سبزیجات را هم افزوده ورز میدهیم تا کمی مواد بهم بچسبد.
- به اندازه یک قاشق مرباخوری از مواد را در داخل خمیری که به شکل گرد پهن شده گذاشته و لبههای خمیر را به مانند پیراشکی بهم میچسبانیم.
- در ماهیتابه کمی روغن ریخته و ابتدا کمی جیائوزی را سرخ کرده سپس یک پیمانه آب داخل ماهیتابه ریخته در ماهیتابه را بسته تا گیوزا آبپز شود هنگامیکه آب آن بخار شد. در ماهیتابه را برداشته و صبر میکنیم که گیوزا در روغن سرخ شود. همچنین میتوان آن را در آبجوش فراوان آبپز کرد و پس از پخت با سس سویا و سرکه صرف کرد.
تبلیغات