نان، کیک و شیرینی

پیشمه؛ طرز تهیه پیشمه ترکمنی با ماست

بیشمه یا پیشمه نوعی شیرینی به‌شکل نان است که ریشه در قوم ترکمن دارد. شایان ذکر است این شیرینی بسیار شبیه به پیراشکی است.

تبلیغات

مواد لازم پیشمه ترکمنی:

  • شکر: ۳ پیمانه
  • روغن جامد: ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • شیر: یک و نیم پیمانه
  • ماست: یک و نیم پیمانه
  • بکینگ پودر: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک چهارم قاشق غذاخوری
  • آرد: به میزان لازم (حدود ۱۰ پیمانه)

طرز تهیه پیشمه ترکمنی:

ابتدا شکر و روغن رو خوب مخلوط کنید، سپس تخم‌مرغ را اضافه کرده با همزن بزنید، بعد به ترتیب، شیر و ماست را اضافه کنید، وانیل و بکینگ پودر را به آرد می‌افزایید و آرد را با الک آرام‌آرام به مخلوط اضافه کنید، باید آن‌قدر آرد بریزید که خمیر به دست نچسبد (البته اگر خمیرتان زیاد سفت شود شیرینی هم سفت می‌شود).

خمیر را در ظرفی بریزید و رویش را با پارچه بپوشانید، آن را ۲ تا ۳ ساعت استراحت دهید. سپس بسته به سلیقه‌تان یا آن را به اندازه یک گردو کوچک گلوله کنید و بعد گلوله را صاف کنید، یا با وردنه آن را به قطر نیم سانتی‌متر پهن کنید و قالب بزنید، در هر صورت شیرینی‌های آماده را در روغن فراوان سرخ کنید، بگذارید روغن اضافی آن خارج شود، دو طرف شیرینی‌ها باید قهوه‌ای کم رنگ شود.

نوش جان 😉

4.1/5 - (31 امتیاز)

تبلیغات

منبع
wikibookswikipediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا