نوشیدنی ها
طرز تهیه چای زردچوبه برای پاکسازی کبد و سلامت مغز
چای زردچوبه دارای فواید بسیاری است از جمله ضد سرطانی بودن، بهبود سلامت مغز و پاکسازی کبد.
تبلیغات
زمان آماده سازی: 40 دقیقه
مناسب برای: 2 نفر
مواد لازم برای تهیه چای زردچوبه:
- ریشه زردچوبه تازه: 1 عدد (به جای ریشه زردچوبه میتوان از پودر زردچوبه نیز استفاده نمود)
- آب: 4 لیوان
- عسل: به میزان لازم (به جای عسل میتوان از شکر نیز استفاده نمود)
روش آماده سازی چای زردچوبه:
- ابتدا ریشه زردچوبه، آب و عسل را در قوری روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد، زمانی که آب به دمای جوش رسید، زیر شعله اجاق را به مدت نیم الی 1 ساعت کم کنید.
- چای زردچوبه را از صافی بگذرانید.
- در صورتی که چای زردچوبه غلیظ شده باشد میتوانید کمی آب اضافه کنید سپس مخلوط را با عسل شیرین کنید.
- چای زردچوبه را میتوان گرم یا سرد سرو نمود.
نوش جان 😉
تبلیغات