نوشیدنی ها
روش تهیه چای هندی با شیر و دارچین

طرز تهیه چای هندی با شیر با طرز تهیه چای سبز و سیاه متفاوت است، در چای هندی شیر غلیظ شده و زعفران و غیره نیز به آن اضافه میشود.
زمان آمادهسازی: 20 دقیقه
مناسب برای: 2 نفر
مواد لازم برای تهیه چای هندی با شیر:
- آب: 2 لیوان
- چای سیاه کیسهای: 1 عدد
- شکر یا عسل: 2 قاشق چایخوری (اگر مایل به تلخ نوشیدن این چای باشید، شکر را حذف کنید)
- هل: 1 قاشق چایخوری
- زعفران: یکچهارم قاشق چایخوری
- دارچین: 1 چوب
- شیر غلیظ شده: نصف لیوان
همچنین بخوانید: طرز تهیه شیر غلیظ شده (تبخیر شده)
روش آمادهسازی چای هندی با شیر:
- ابتدا آب را در قوری روی حرارت زیاد قرار دهید سپس هل، زعفران و دارچین اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه بجوشانید.
- شکر و چای را اضافه کنید و زیر قوری را کم کنید و بگذارید بهآرامی بجوشد تا زمانی که رنگ چای عوض شود سپس زیر قوری را خاموشکنید.
- روش سرو: یکچهارم لیوان را با چای پر کنید و بقیه لیوان را شیر غلیظ شده بریزید.
- چای هندی با شیر آماده سرو است.
نوش جان 😉