تغذیه

چگونه از زنجبیل تازه استفاده کنیم؟

زنجبیل تازه طعم خیلی خاص و متفاوتی دارد، ادویه ای هست که هم می‌توانید در وعده‌های اصلی غذا و هم در دسرها و شیرینی‌ها از آن استفاده کنید. زنجبیل حتی در پختن بیسکوییت، اسموتی، سرخ کردنی‌ها و غذاهای گوشتی هم کاربرد دارد. استفاده از زنجبیل در غذاها حتی از استفاده از سیر هم راحت تر است. اگر به خاطر طعم تند و تیز زنجبیل تا به حال به سراغش نرفته‌اید، مطمئن هستم تا آخر این مقاله نظرتان عوض خواهد شد.

انتخاب زنجبیل تازه

هنگام خرید زنجبیل به این موضوع توجه داشته باشید که، ظاهر آن‌ها باید تازه و بدون چروک، با ریشه‌های در هم تنیده و قوی باشد. هرچه پوست زنجبیل صاف تر باشد به این معناست که تازه تر است. اگر ظاهر زنجبیل تیره رنگ، با پوستی ضخیم و خشک باشد یعنی زمان زیادی از برداشت آن گذشته است. اما باید هنگام خرید زنجبیل حواستان باشد که کهنه‌ها را خریداری نکنید، آن‌ها معمولاً ظاهری تیره رنگ با پوستی خشک و چروکیده دارند. وقتی زنجبیل تازه را در دست می‌گیرید وزن آن باید نسبتاً سنگین باشد اگز وزن آن نسبت به سایزش سبک است بدانید که زنجبیل تازه نیست.

زنجبیل تازه را چگونه نگهداری کنیم؟

در خیلی از دستور تهیه غذاها، از شما خواسته می‌شود که میزان بسیار کمی از زنجبیل به وعده‌تان اضافه کنید. به این منظور شما می‌توانید هنگام خرید زنجبیل‌های کوچک را انتخاب کنید و یا اینکه تنها یکی از ریشه‌های زنجبیل را جدا کرده و خریداری کنید. اما اگر زنجبیل بزرگی در یخچال داشتید و فقط به میزان کمی از آن نیاز داشتید، می‌توانید بقیه را در درون یک حوله کاغذی داخل کیسه فریزر قرار دهید  تا طراوت و تازگی آن حفظ شود. توصیه من خرید زنجبیل‌های کوچک تر هست چون هم ارزان قیمت تر هستند و هم شما می‌توانید برای وعده بعد زنجبیل تازه خریداری کنید.

از زنجبیل تازه چگونه استفاده کنیم؟

پوست کندن زنجبیل

گام بعدی برای شما احتمالاً کندن پوست زنجبیل هست، البته ممکن است شما این مرحله را نداشته باشید اگر زنجبیل پوستی سالم و تمیز دارد نیازی به پوست کندن ندارد فقط باید آنرا خوب بشویید. خیلی از آشپزان هندی پوست زنجبیل را جدا نمی‌کنند چون به طعم تند آن علاقه مند هستند، شاید شما هم از آن دسته افراد باشید اما اگر از زنجبیل با پوست استفاده می‌کنید به این موضوع توجه داشته باشید که حتماً به خوبی آن را بشویید، چون ریشه‌های زنجبیل در زیر زمین رشد می‌کنند و آلوده به گرد و غبار هستند. اگر مثل من تمایل به کندن پوست زنجبیل دارید می‌توانید اینکار را به راحتی با یک قاشق و یا پوست کن مخصوص سبزیجات انجام دهید.

زمانی که از مرحله کندن پوست زنجبیل‌ها گذشتید به مرحله خرد کردن می‌رسید، برای اینکار دو انتخاب دارید یا اینکه آن‌ها به صورت حلقه ای خرد کنید و یا اینکه آن‌ها را با چاقو یا رنده به ذرات بسیار کوچک تر تبدیل کنید. استفاده از حلقه‌های زنجبیل برای نوشیدنی‌ها مثل چای زنجبیل مناسب تر است، چون هم طعم خود را به نوشیدنی می‌دهد و هم به راحتی قابل جدا کردن است. اما برای استفاده در غذاها و دسرها ترجیح من زنجبیل خرد شده و یا رنده شده است.

چگونه از زنجبیل تازه استفاده کنیم؟چگونگی مصرف زنجبیل تازه

نکته مهم: اگر هنگام خرد کردن زنجبیل متوجه رنگ‌های آبی و خاکستری شدید، به این معناست که در حال استفاده از یک زنجبیل کهنه هستید. زنجبیل تازه رنگ کرم متمایل به زرد دارد.

اگر دوست دارید که بافت زنجبیل زیر زبانتان نیاید و حالت جویدنی در غذایتان نداشته باشد، می‌توانید به راحتی آن را رنده کنید. من این گزینه را به خرد کردن همیشه ترجیح می‌دهم چون هم در زمانم صرفه جویی می‌شود و هم بافت بهتری به غذا می‌دهد. البته هنگام رنده کردن ممکن است کمی آب زنجبیل جاری شود که حواستان باشد اجازه ندهید حتی یک قطره هم از آن هدر برود.

چند ایده برای استفاده از زنجبیل در آشپزخانه:

1- چای زنجبیل:

نوشیدنی مورد علاقه من در شبهای بلند پاییز و زمستان قطعاً چای زنجبیل است. برای اینکار کافیست که زنجبیل را چه با پوست و چه بدون پوست در قوری در حال جوشیدن بیندازید. برای طعم بهتر این نوشیدنی می‌توانید هنگام سرو آن کمی لیموی تازه و عسل هم به آن اضافه کنید.

2- سوپ زنجبیل:

زنجبیل تازه زنده شده، خرد شده و یا حتی پودر زنجبیل طعم شگفت انگیزی به سوپ‌های گرم زمستانی می‌دهد. از آن غافل نشوید.

3 – مزه دار کردن ماهی با زنجبیل:

اگر دوست دارید ترکیب جدید کشف کنید، این بار از زنجبیل در کنار ماهی استفاده کنید. نتیجه کار سورپرایزتان خواهد کرد.

4 – زنجبیل تفت داده شده:

فقط کافیست آن را چند ثانیه تفت دهید تا عطر آن خارج شود، در کنار هر غذایی می‌توانید از آن استفاده کنید.

5 – طعم دهنده شیرینی‌ها:

اگر به طبخ شیرینی و دسر علاقه مند هستید از معجزه زنجبیل غافل نشوید. می‌توانید آن را به انواع کیک‌ها و بیسکوییت‌ها اضافه کنید.

همچنین بخوانید: کلوچه زنجبیلی؛ طرز تهیه کلوچه زنجبیلی سبزواری

به این مطلب چه امتیازی میدهید؟

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
chiniazdari

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا