زناشویی

سیاست های زنانه در برخورد با خانواده شوهر

در این مطلب خواهیم آموخت که چگونه در مقابل خانواده شوهر سیاست داشته باشیم، با ما همراه باشید 🙂

تبلیغات

در یک زندگی مشترک همواره باید تلاش کنید که یک همسرداری نوین و کامل داشته باشید و کارهایی کنید که در جهت رشد روابط خانوادگی باشد یکی از سیاست‌های زنانه که بسیار مهم است این است که به خانواده همسر خود توجه ویژه ای کنید که جایگاه و منزلت خود را در نزد همسر و خانواده بالا ببرید.

سیاست‌های زنانه

یکی از بدترین انتخاب‌ها برخورد با خانواده‌ی همسر و جواب دادن به آنان است. این مقابله کردن تنها اثری که دارد از بین رفتن احترام بین افراد خواهد بود و در طولانی مدت به روابط همسران آسیب‌های جدی وارد می‌سازد. برخی برخوردها با خانواده‌ی همسر هنگام دخالت از جانب ایشان جز این که وضعیت را بدتر می‌کند. هیچ تأثیری نخواهد داشت…

پیش از این که روابط بین شما مختل شود سعی کنید از روش‌های دیگر که برخی از آن‌ها را در زیر معرفی می‌کنیم. استفاده کنید.

با مادر شوهر خود چگونه رفتار کنیم

چگونه در مقابل خانواده شوهر سیاست داشته باشیم

۱. اندازه نگه دار!

ساده‌ترین راه برای کم کردن میزان دخالت‌ها تنظیم روابط به اندازه معقول است. اگر می‌بینید میزان دخالت‌ها بسیار زیاد است و از سویی امکانش را دارید، کمی از خانواده‌های پدری‌تان فاصله بگیرید.

تبلیغات

اما اگر امکان فاصله گرفتن را ندارید، سعی کنید میزان زمان حضور در خانه‌ی آنان را کاهش دهید، البته نه این که لزوماً دفعات را کم کنید، بلکه فقط می‌توانید زمان هر بار حضور را کاهش دهید. مثلاً در عوض این که از ظهر تا شب در خانه‌ی آنان به سر ببرید، فقط یک یا دو ساعت آن جا بمانید. از طرفی سعی کنید زمانی که آنان نیز به خانه شما می‌آیند برنامه‌هایی برایشان ترتیب دهید تا مشغول باشند، مثلاً می‌توانید سی دی فیلم یا سریالی را بخرید و با آن‌ها تماشا کنید. با این راهکارهای ساده می‌توانید تا حدی از میزان دخالت‌ها کم کنید اما قطعاً این روش‌ها کافی نخواهد بود.

چگونه با خواهر شوهر رفتار کنیم

۲.  شروع از خود

گاهی اوقات، شاید احساس نکنیم اما زمانی که خود به خانه‌ی والدین مان می‌رویم، در مورد چیدمان خانه‌ی آن‌ها، برنامه‌های زندگی‌شان سیاست‌های زنانه یا دیگر موضوعات نظر می‌دهیم و البته اسم این کار خود را دخالت نیز نمی‌گذاریم. اگر شما نیز اهل مشاوره دادن اجباری به خانواده خود هستید، بهتر است این کار را ترک کنید، چون در غیر این صورت باید منتظر مشاوره‌های اجباری آنان باشید. به صورت کلی هم بد نیست قبل از اظهار نظر در مورد موضوعات مرتبط با والدین خود یا همسرتان اول با خود فکر کنید که اگر آن‌ها در مورد موضوعات این چنینی در زندگی شما نظر بدهند از این کار استقبال خواهید کرد یا خیر.

با پدر و مادر همسرتان طوری رفتار کنید که دلتان می‌خواهد با والدین شما برخورد شود

۳. صحبت اضافه ممنوع

این عادت را بسیاری از افراد دارند، زمانی که حرف برای گفتن کم می‌آورند شروع به صحبت از هر دری می‌کنند و در نتیجه ممکن است برنامه ریزی‌های آینده‌شان را نیز مطرح کنند یا آرزوهایشان را نیز با دیگران در میان سیاست‌های زنانه بگذارند. این کار را انجام می‌دهید حتماً بهتر می دانید این کار می‌تواند در طرف مقابل این طور تفسیر شود که شما به دنبال مشورت گرفتن هستید.

در جمع‌های دوستانه این عادت شاید چندان عارضه ای نداشته باشد، اما در مقابل بستگان همسر احتمالاً می‌تواند مشکلاتی را ایجاد کند، چرا که ما به صحبت‌های اقوام همسرمان به صورتی متفاوت از دوستان مان گوش می‌کنیم و ممکن است بسیار زود صحبت‌های آنان را به عنوان دخالت در نظر بگیریم. شاید بهتر این باشد تا زمانی که تصمیم قطعی در موضوعی نگرفته‌ایم کمتر درباره آن صحبت کنیم.

تبلیغات

اگر هم برای صحبت با خانواده‌ی همسرتان صحبت کم می‌آورید می‌توانید از کتاب مجله یا فیلم‌ها برای شروع گفتگو کمک بگیرید.

با خانواده شوهر چگونه رفتار کنیم

۴. گفت وگو با خانواده

اگر دخالت‌های خانواده همسر شما ادامه پیدا کرده و به شدت باعث آزار شما شده است و راهکارهایی که تا به حال نیز انجام داده‌اید مثمر ثمر نبوده احتمالاً بهترین گزینه صحبت کردن همسرتان با خانواده‌اش در این مورد است.

اگر شما یا همسرتان می‌خواهید با خانواده خود در چنین موردی صحبت کنید بهتر است به چند نکته در این زمینه توجه داشته باشید. اول این که در زمان عصبانیت این کار را انجام ندهید. در زمان صحبت حتماً به ویژگی‌های مثبت آنان اشاره کنید و نشان دهید قدردان زحماتشان هستید.

توضیح دهید برخی برخوردهای آنان به رغم نیت خوبشان موجب سوء تفاهم شده است. این موارد را به صورت مشخص و با تعیین مواردی که به نظر شما دخالت بوده است؛ توضیح دهید. در زمان صحبت به هیچ عنوان آنان را تهدید به قطع رابطه یا برخوردهای دیگر نکنید و البته در هر شرایطی احترامشان را نگه دارید و در آخر، هیچ وقت از قول همسرتان و این که او ناراحت شده است با والدین خود صحبت نکنید بلکه موضوع را به عنوان مسئله ای مشترک بین شما و همسرتان مطرح و از ضمایر جمع مانند «ما» استفاده کنید.

سیاست رفتاری با مادر شوهر 🙂

لحن سوالی هم از آن مواردی است که اثرگذاری آنچه به زبان آورده‌ایم را کاهش می‌دهد. به این شکل به شنونده اعلام می‌کنیم که درباره آنچه گفته‌ایم اعتماد و اطمینان کافی نداریم. آنچه شنونده از لحن سوالی ما درک می‌کند این است که سیاست‌های زنانه «آیا با من موافق نیستی؟» یا بدتر از آن «خواهش می‌کنم به سرعت موافقت را اعلام کن تا متوجه شوم آنچه گفته‌ام ارزش کافی دارد.»

تبلیغات

اگر به آنچه می‌گویید اعتماد ندارید چگونه می‌توانید از دیگری انتظار داشته باشید به شما اعتماد کند؟ به خودتان گوش بدهید یا از دوستی قابل‌اعتماد بپرسید که آیا این گونه‌اید، اگر متوجه شدید که این عادت مخرب در شما وجود دارد، همین حالا برای رهایی از شر آن آماده شوید. سیاست‌های زنانه البته کنار گذاشتن این عادت به تلاش نیاز دارد، اما باعث می‌شود جملات و عباراتی که به زبان می‌آورید از قدرت اثرگذاری کافی برخوردار باشد. فراموش نکنید که آگاهی، اولین گام در تغییر رفتارهای نادرست است.

3.8/5 - (6 امتیاز)

منبع
niksalehimosbate1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا