نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه چیز کیک یخچالی برای 10 نفر

کیک پنیر یا چیزکیک شیرینی مغذی و پرمایه‌ای است که از پنیر دَلَمه یا پنیر خامه‌ای و دیگر افزودنی‌ها تهیه می‌شود.

برای تهیه کیک پنیر غالباً از پنیر خامه‌ای و پنیر ماسکارپونه استفاده می‌شود. این نوع کیک‌ها دو نوع دارند که یا پخته‌شده هستند یا غیرپخته که پس از آماده‌سازی در یخچال گذاشته می‌شوند تا آماده و سفت گردند. کیک پنیر نیویورک اصیل‌ترین نوع کیک پنیر است که برای تهیه آن باید نکات زیادی رعایت شود.

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه چیز کیک یخچالی برای 10 نفر را برای شما آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه چیز کیک یخچالی خوشمزه برای 10 نفر

  • آماده سازی: ۳۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۱۸۰ دقیقه
  • مجموع زمان پخت: ۲۱۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه چیز کیک یخچالی (برای ۱۰ نفر):

بیسکوئیت ۲۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه چیز کیک یخچالی ساده:

می‌توانید قالب گرد با قطر ۲۰ سانت هم انتخاب کنید. داخل قالب را دو لایه سلفون بکشید. سپس بیسکویت‌ها را آسیاب کنید برای راحتی کار بهتر است ابتدا آنها را با دست کمی خرد کنید.

آن‌ها را با کره‌ای که از قبل بیرون از فریزر گذاشته‌اید مخلوط کنید. اکنون یک خمیر نسبتاً نرمی دارید. این خمیر را ته قالب پهن کنید و با ته لیوان کاملاً فشار داده و صاف کنید. بعد داخل فریزر قرار دهید. اکنون مخلوط پنیر را آماده می‌کنیم؛ پنیر خامه‌ای و شکر و وانیل را خوب می‌زنیم و بعد خامه را به مخلوطمان اضافه می‌کنیم.

ژلاتین را با ۴ قاشق آب سرد مخلوط می‌کنیم بعد آن را روی بخار آب می‌گذاریم (می‌توانید روی کتری در حال جوشیدن بگذارید) یا داخل ماکروفر به مدت ۳۰ ثانیه تا ژلاتین کاملاً آب شود و هیچ دانه‌ای نداشته باشد بعد به آن نصف لیوان آب سرد یا ۴ حبه یخ اضافه می‌کنیم (می‌توانید از ژله آماده هم استفاده کنید فقط باید یک بسته را در سه چهارم لیوان حل کنید). بعد ژلاتین آماده را به مخلوط پنیر اضافه می‌کنیم.

بهتر است ۳۰ ثانیه با همزن بزنید تا کاملاً صاف و یکنواخت شود. قالب را از فریزر خارج کرده، مخلوطمان را روی بیسکویت‌ها می‌ریزیم و با پشت قاشق صاف می‌کنیم و می‌گذاریم در یخچال ببندد. دسر شما پس از ۳ ساعت آماده است. آن را همراه سلفون از قالب خارج کنید و با احتیاط سلفون را جدا کرده، در ظرف سروتان قرار دهید. می‌توانید از انواع میوه مثل آناناس یا توت فرنگی برای تزیین استفاده کنید.

نکات مهم در طرز تهیه چیز کیک یخچالی

پنیر خامه‌ای را از چند ساعت قبل از درست کردن چیز کیک از یخچال بیرون بیاورید. پنیر خامه‌ای باید حتماً در دمای اتاق باشد و سفت نباشد. با پنیر خامه‌ای که تازه از یخچال بیرون آورده شده مایع یکدست و نرمی نخواهید داشت. همچنین بهتر است قبل از سرو کردن چیز کیک آن را برای حداقل 4 ساعت درون یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود. چیز کیک یخچالی را می‌توانید تا 3 روز در ظرف دربسته درون یخچال نگهداری کنید. اگر دوست داشته باشید می‌توانید بعد از اینکه لایه پنیری چیزکیک خودش را گرفت یک لایه ژله میوه‌ای هم روی آن بریزید و برای چند ساعت دوباره آن را درون یخچال بگذارید.

خواص چیز کیک یخچالی:

پنیر دارای ارزش غذایی بالایی است . منبع غنی از پروتئین ، کلسیم ، فسفر و ویتامین‌های آ و د است. مزیت آن به شیر این است که ساده‌تر هضم می‌شود . به خصوص برای کسانی که تحمل لاکتوز شیر را ندارند توصیه می‌شود .

ژلاتین موجود در این دسر مضرات چربی و کلسترول پنیر خامه‌ای و خامه را تعدیل می‌کند چرا که به کاهش LDL (کلسترول بد) کمک کرده و خود نیز کالری بسیار کمی دارد. در ضمن چون حاوی آمینو اسید است به باز سازی سلول‌ها کمک کرده و برای پوست و مو مفید است. ژلاتین حاوی فولیک اسید نیز هست که از نازک شدن موها و شکستن ناخن‌ها جلوگیری می‌کند.

۱۰۰ گرم چیز کیک حدود ۳۰۰ کالری انرژی دارد.

کلاً انواع لبنیات سرد هستند و پنیر هم مستثنی نیست. اگر از بیسکویت ساقه طلایی استفاده کرده باشید طبع آن گرم و معتدل است و اگر به جز آن گرم و خشک.

5/5 - (2 امتیاز)

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikipediatasvirezendegifoodotto

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا