نان و شیرینی

چیز کیک؛ طرز تهیه چیز کیک بلوبری یخچالی

مواد لازم چیز کیک بلوبری:

مواد در قالب ۱۵ سانتیمتری ریخته شده و مقداری هم اضافه مانده است.

شنام مادهٔ غذاییمقدار
۱ژلاتین پودری۸ گرم
۲آب برای خیس کردن ژلاتین۴۰ میلی‌لیتر
۳پنیر خامه‌ای۱۵۰ گرم
۴شکر برای مخلوط کردن با پنیر خامه‌ای۱۵ گرم
۵ماست ساده۵۰ گرم
۶سس بلوبری یا انواع دیگر سس‌های میوه مانند توت فرنگی۳۰ گرم
۷خامه تا حدود ۶۰ درصد سفت شده (شکر برای خامه لازم نیست)۲۰۰ گرم
۸سفیده تخم مرغسفیدهٔ یک تخم مرغ
۹شکر برای داخل سفیده۳۰ گرم
۱۰آب‌لیمونصف یک لیموی تازه
۱۱بیسکویت کراکر (گراهام توصیه شده)، بیسکویت غیر شیرین۱۰۰ گرم
۱۲کره برای مخلوط کردن با بیسکویت۵۰ گرم
۱۳خامه سفت شده در صورت تمایل برای تزیین روی کیک۱۰۰ گرم
۱۴شکر برای مخلوط کردن با خامه تزیینی۱۰ گرم

طرز تهیه چیز کیک بلوبری:

  1. بیسکویت گراهام را داخل نایلون ریخته با ورده خرد می کنیم سپس آن را در داخل کاسه ریخته با کرهٔ ذوب شده مخلوط می کنیم. سپس در ته قالب ریخته بر روی آن نایلون انداخته و با قاشق آن را در کف قالب فشرده و پهن می کنیم سپس در یخچال قرار می‌دهیم تا کره سفت شود.
  2. پودر ژلاتین را در آب تعیین شده خیس می‌کنیم.
  3. پنیر خامه‌ای را از یخچال درآورده به دمای معمولی اتاق می‌رسانیم.
  4. سس بلوبری را درست می کنیم.
  5. نصف یک لیمو را فشار داده آب آن را آماده می‌گذاریم.
  6. خامه را بدون شکر می‌زنیم تا نیمه سفت شود. یعنی از تخم مرغ همزنی نریخته ولی شیار تخم مرغ همزنی در درون آن باقی نماند.
  7. سفیده را با شکر می‌زنیم تا سفت شود.
  8. پنیر خامه ای و شکر را درون یک کاسه ریخته آن را بهم می‌زنیم تا کرم مانند شود. ماست و آب‌لیمو را به آن اضافه کرده خوب بهم می‌زنیم. سس بلوبری را هم اضافه کرده بهم می‌زنیم.
  9. ظرف ژلاتین را در درون آب گرم گذاشته کاملاً حل می کنیم. ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کرده بسرعت بهم می‌زنیم تا ژلاتین قبل از بسته شدن در تمامی مواد پخش شود.
  10. نیمی از خامه زده شده را به مواد اضافه می‌کنیم.
  11. سفیده تخم مرغ سفت شده را به آرامی با موس مخلوط می‌کنیم.
  12. یک دوم باقیمانده خامه را نیز اضافه کرده بهم می‌زنیم.
  13. مواد را در داخل قالب ریخته و در یخچال به مدت ۲ ساعت سرد می‌کنیم.
  14. بعد از سفت شدن در صورت تمایل می‌توان روی آن را با خامه زده شده و انواع میوه تزیین کرد.

نوش جان 😉

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن