نان، کیک و شیرینی

چیز کیک؛ طرز تهیه چیز کیک ساده با فر

کیک پنیر یا چیز کیک شیرینی مغذی و پرمایه‌ای است که از پنیر دَلَمه یا پنیر خامه‌ای و دیگر افزودنی‌ها تهیه می‌شود.

تبلیغات

برای تهیه کیک پنیر غالباً از پنیر خامه‌ای و پنیر ماسکارپونه استفاده می‌شود. این نوع کیک‌ها دو نوع دارند که یا پخته‌شده هستند یا غیرپخته که پس از آماده‌سازی در یخچال گذاشته می‌شوند تا آماده و سفت گردند.

در این مطلب طرز تهیه چیز کیک ساده به روش پخته شده را بیان خواهیم نمود.

مواد لازم چیز کیک:

مواد لازم برای قالب ۲۰ سانتیمتری

ترتیب نام مادهٔ غذایی مقدار توضیح
۱ پنیر خامه‌ای ۲۵۰ گرم
۲ شکر ۸۰ گرم دو قسمت می‌کنیم نصف آن را برای داخل پنیر و نصف دیگر را در داخل سفیده تخم‌مرغ می‌ریزیم.
۳ زرده تخم مرغ ۳ عدد
۴ خامه ۸۰ گرم
۵ نشاسته ذرت (cornstarch) ۲۰ گرم
۶ آب‌لیمو یک قاشق غذاخوری ۱۵ میلی‌لیتر یا نصف یک لیموی تازه
۷ گران مارنیه یک قاشق غذاخوری ۱۵ میلی‌لیتر در دستور اصلی آمده است
۸ سفیدهٔ تخم مرغ ۲ عدد یک سفیده کمتر از زرده بکار می‌رود.

طرز تهیه چیز کیک:

۱. در یک کاسهٔ بزرگ که همهٔ مواد در آن جا بگیرد، پنیر خامه‌ای را به همراه یک دوم شکر تا حدی با تخم مرغ همزنی بهم می‌زنیم که تقریباً نرم شود.

تبلیغات

۲. یکی یکی زرده‌ها را به داخل پنیر اضافه کرده و با تخم مرغ همزنی دستی یا برقی بهم می‌زنیم سپس خامه و نشاسته ذرت (cornstarch) و آب‌لیمو و در صورت تمایل گران مانیه را اضافه کرده بهم می‌زنیم. لازم نیست مانند کیک اسفنجی خیلی بهم زده شود. کافیست مواد یکدست شود.

۳. سفیده تخم مرغ را با تخم‌مرغ همزنی بهم می‌زنیم و در حین بهم زدن نیم دیگر شکر را در چند قسمت به سفیده اضافه می‌کنیم تا سفیده کاملاً سفت شود. ابتدا یک سوم سفیده را به مواد دیگر افزوده به آرامی با لیسک بهم می‌زنیم سپس بقیه را هم اضافه کرده تا سفیدیِ سفیده ناپدید شود. مواد را در داخل قالبی که هم کف آن و هم کناره‌ها با کاغذ روغنی پوشانده شده، می‌ریزیم.

همچنین بخوانید: روش بن ماری برای شکلات، ژلاتین، پودر ژله، کرم و کره

۴. قالب را در داخل سینی فر قرار داده و در داخل سینی آب داغ فراوان ریخته به روش بن ماری در دمای ۱۷۰ درجه به مدت در حدود ۵۰ دقیقه تا یک ساعت می‌پزیم. در صورتی که در حین پخت آب سینی فر تمام شد باز هم آب داغ در داخل سینی می‌ریزیم. امکان دارد فر خوب تنظیم نباشد و قبل از یک ساعت روی کیک تیره شود، بنابراین در اواخر پخت هرگاه روی کیک به رنگ قهوه‌ای درآمد آن را از فر بیرون می‌آوریم.

کیک را بهتر است قبل از سرد شدن، از کاغذ جدا کرد.

تبلیغات

نوش جان 😉

5/5 - (1 امتیاز)

منبع
wikibookswikipediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا