دسر

چگونه ژله خوشمزه خانگی درست کنیم؟ مرحله به مرحله

ژله خانگی بهترین دسر و میان وعده خوشمزه‌ برای ماه‌های تابستان است. خوبی درست کردن ژله خانگی این است که علاوه بر سالم بودن با هر طعمی قابل تهیه است. تقریباً برای درست کردن ژله خانگی از هر میوه‌ای می‌توانید استفاده کنید به جزء آناناس زیرا آب آناناس حاوی آنزیمی است که باعث می‌شود ژله شکل نگیرد. همچنین ترکیب پودر ژلاتین با آب میوه بافت نرم و طعم منحصر به فردی به ژله می‌دهد و برای کودکان نیز سالم است.

تبلیغات

ژله یکی از پر مصرف‌ترین دسرهای جهان است. اغلب ژله‌های آماده دارای بسیار زیادی شکر هستند که برای سلامتی مضر است. با این حال، می‌توانید ژله خانگی بدون مواد و شیرین کننده‌های طبیعی، بدون رنگ و مواد افزودنی تهیه کنید.

نحوه درست کردن ژله خانگی

اگر می‌خواهید ژله بدون مواد افزودنی باشد می‌توانید از آب میوه‌های طبیعی استفاده کنید. ژلاتین دارای منابع مهمی از پروتئین است و برای مو، پوست، ناخن‌ها و مفاصل مفید است. طبق تحقیقات ژلاتین با سرعت بیشتری در بدن هضم می‌شود و به بهبود روده کمک می‌کند. به این نکته دقت کنید ژلاتین فقط در مایعات گرم حل می‌شود.

مواد لازم برای درست کردن ژله:

  • 2 فنجان آب میوه یا پوره
  • 1 قاشق غذاخوری (8 گرم) پودر ژلاتین
  • 2- 3 قاشق غذاخوری (42 تا 63 گرم) عسل

دستورالعمل تهیه ژله خانگی:

برای تهیه پوره میوه در این دستور العمل، باید میوه‌های مورد علاقه خود را در تابه‌ای روی حرارت با مقداری آب قرار دهید، افزودن آب به حدی باشد که روی میوه‌ها را بپوشاند. مخلوط روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد سپس زمانی که میوه به راحتی له شود از روی اجاق بردارید. برای انواع توت‌ها، چند دقیقه جوشاندن کافی است. بعد از پخت میوه‌ها را در مخلوط کن بریزید و پوره و یکدست کنید. سپس پوره را از صافی رد کنید.

در کاسه‌ای کوچک، حدود 1/4 فنجان آب میوه به همراه پودر ژلاتین بریزید و کاملاً مخلوط کنید تا زمانی که ژلاتین در مایع حل شود. سپس 3/4 فنجان دوباره آب میوه باقیمانده را به آن اضافه کنید سپس مخلوط را روی حرارت متوسط  بجوشانید سپس عسل یا شکر را اضافه و حل کنید.

تبلیغات

بعد از حدود ده دقیقه مخلوط را در دمای اتاق خنک کنید و به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید. اکنون آماده سرو است.

نکات تهیه ژله خانگی:

  • ژله خانگی به دلیل بافت، عطر و طعم اش 5-4 روز در یخچال قابل نگهداری است.
  • تقریباً از هر نوع آب میوه‌ای به جزء آناناس می‌شود استفاده کرد. (آنزیم‌های موجود در آناناس ژلاتین را تجزیه می‌کنند و باعث می‌شود ژل به درستی شکل نگیرد.) معمولاً میوه‌های هلو، انبه، انار و زغال اخته، تمشک و سیب مناسب هستند.
  • سعی کنید پودر ژلاتین معتبر با تاریخ مصرف نگذشته خریداری کنید.
  • اضافه کردن قند و شکر به سلیقه شما بستگی دارد. برخی از آب میوه‌ها بسیار شیرین هستند. همچنین می‌توانید به جای شکر از عسل استفاده کنید.
4/5 - (5 امتیاز)

منبع
onelovelylifesuperhealthykidsglutenfreeonashoestring

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا