غذاهای دریایی
طرز تهیه کباب قفقازی با ماهی و میگو مجلسی و خوشمزه
مناسب برای: 4 نفر
تبلیغات
مواد لازم برای تهیه کباب قفقازی با ماهی و میگو:
- ماهی بدون استخوان: یک و نیم کیلوگرم
- میگو: ۱ کیلوگرم
- پیاز خرد شده: ۲۵۰ گرم
- سیر رنده شده: ۴ حبه
- زعفران دم شده: ۳ قاشق سوپخوری
- ماست: یک پیمانه
- روغن مایع: نصف پیمانه
- آب لیمو و آب نارنج: نصف پیمانه از هر کدام
روش پخت کباب قفقازی با ماهی و میگو:
- ابتدا سس را آماده کنید، بهاینترتیب که پیاز و سیر خرد شده را داخل ظرفی ریخته و زعفران و ماست را نیز به آنها اضافه کرده و هم بزنید.
- سپس روغن مایع، آبلیمو، آب نارنج، نمک و فلفل را به مواد قبلی افزوده و خوب مخلوط کنید.
- ماهی را به قطعات ۴ در ۴ سانتیمتر برش زده در این سس قرار دهید، همچنین میگوها را بعد از تمیز کردن و شستن به این سس اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و بگذارید ۳ تا ۴ ساعت داخل این سس بماند.
- آنگاه قطعات ماهی و میگو را بهصورت یکدرمیان به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید و در سینی قرار دهید و اطرافش را با زیتون، شوید، فلفل دلمهای و پیاز تزیین نمایید.
نوش جان 😉