غذاهای دریایی

طرز تهیه کباب قفقازی با ماهی و میگو مجلسی و خوشمزه

مناسب برای: 4 نفر

تبلیغات

مواد لازم برای تهیه کباب قفقازی با ماهی و میگو:

  • ماهی بدون استخوان: یک و نیم کیلوگرم
  • میگو: ۱ کیلوگرم
  • پیاز خرد شده: ۲۵۰ گرم
  • سیر رنده شده: ۴ حبه
  • زعفران دم شده: ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • ماست: یک پیمانه
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • آب ‌لیمو و آب نارنج: نصف پیمانه از هر کدام

روش پخت کباب قفقازی با ماهی و میگو:

  1. ابتدا سس را آماده کنید، به‌این‌ترتیب که پیاز و سیر خرد شده را داخل ظرفی ریخته و زعفران و ماست را نیز به آن‌ها اضافه کرده و هم بزنید.
  2. سپس روغن مایع، آب‌لیمو، آب نارنج، نمک و فلفل را به مواد قبلی افزوده و خوب مخلوط کنید.
  3. ماهی را به قطعات ۴ در ۴ سانتیمتر برش زده در این سس قرار دهید، همچنین میگوها را بعد از تمیز کردن و شستن به این سس اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و بگذارید ۳ تا ۴ ساعت داخل این سس بماند.
  4. آنگاه قطعات ماهی و میگو را به‌صورت یک‌درمیان به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید و در سینی قرار دهید و اطرافش را با زیتون، شوید، فلفل دلمه‌ای و پیاز تزیین نمایید.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا