طرز تهیه کرم کاستارد برای کیک، نون خامه ای و تارت
کرم پاتیسیر یا کرم کاستارد pastry cream یا Patisserie Cream نوعی کرم شیرین است که از آن لای شیرینی ناپلئونی و نان خامه ای استفاده میشود.
مواد لازم کرم کاستارد:
- شیر: ۱ و ۱/۲ پیمانه
- زرده تخم مرغ: ۳ عدد
- وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
- نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
- شکر: ۱/۳ پیمانه
- آرد: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کرم کاستارد:
1. شیر را در ظرفی روی حرارت متوسط قرار بدهید. قبل از جوشیدن شیر آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
2. شکر و زرده تخممرغها رو با همزن بزنید تا روشن و یکدست بشوند. وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
3. یک الک ریز روی ظرف تخم مرغ قرار بدهید و آرد و نشاسته ذرت را روی تخممرغها الک کنید. هم بزنید تا مخلوط شوند.
4. الک را بشویید و خشک کنید و روی ظرف تمیز دیگهای قرار بدید.
5. شیر گرم را به آرامی به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
6. این مایه را به تابه برگردونید و روی حرارت کم قرار بدید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. حتماً باید به صورت مداوم هم زده شود وگرنه به کف تابه میچسبد و کیفیتش را از دست میدهد. به غلظت کافی که رسید از روی حرارت بردارید.
7. حالا کرم به دست اومده رو در الک بریزید و با قاشق هم بزنید تا کرم صاف شده از الک خارج بشه و احیاناً آگه گلولهای تشکیل شده صاف شود.
8. کرم کاستارد آماده است. فقط باید به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال بماند.
نکته: برای اینکه روی کرم خشک و بسته نشود، میتوانید کیسه فریزر را مستقیم روی خود کرم قرار بدهید و ظرف محتوی کرم را در یخچال بگذارید.