غذاها
طرز تهیه کلم پلو خوشمزه و مجلسی

مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم کلم پلو :
- نصف یک کلم برگ کوچک خرد شده
- برنج: ۲ پیمانه
- پیاز متوسط: یک عدد
- گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
- سرکه: ۳- ۴ قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- زیره سیاه: ۱ قاشق چایخوری (در صورت تمایل)
- زردچوبه و زعفران آب کرده: به میزان دلخواه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه کلم پلو :
- پیاز را خرد کرده و در روغن چرخ بدهید تا طلایی شود زردچوبه را اضافه کنید.
- سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. ادویهها که شامل نمک، فلفل، یک قاشق چایخوری زیره سیاه (در صورت تمایل) در این مرحله اضافه کنید.
- مواد را از تو ماهیتابه بردارید و کلم برگهای رشتهای خرد شده را اضافه کنید.
- کلمها وقتی تفت داده شوند حجمشان کم میشود.
- در این مرحله تفت دادن کلم ۳ یا ۴ قاشق سرکه را اضافه کنید. (سرکه را برای این میریزیم که بوی کلم گرفته شود)
- بعد رب گوجه فرنگی را بهش اضافه کنید و تفت بدین، گوشت را هم اضافه کنید و به آن ۲- ۳ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید مواد نیم ساعتی با هم بپزند و آب گوشت کشیده شود. در این مرحله زعفران آب کرده را هم اضافه کنید.
- برنج را آبکش کنید و ته قابلمه را ته دیگی که دوست دارید بچینید و روش یک لایه برنج آبکش شده و یک لایه مایه کلم و گوشت بریزید و تا آخر ادامه دهید.
- در انتها اطراف برنج نصف لیوان آب بدهید و بگذارید برنج برای مدت تقریباً ۴۰ دقیقه دم بکشد.
نوش جان 😉
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
اطلاعات بیشتر...