نان و شیرینی

کلوچه زنجبیلی؛ طرز تهیه کلوچه زنجبیلی سبزواری

کلوچه زنجبیلی یا زنجفیلی از شیرینی های محلی شهرستان سبزوار در استان خراسان رضوی است.

مواد لازم کلوچه زنجبیلی سبزوار:

  • روغن جامد: ۲۵۰ گرم
  • شکر: ۲۵۰ گرم
  • ماست: ۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • زنجبیل: ۲ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد سبوس دار (آرد کامل گندم): ۱ کیلوگرم

همچنین بخوانید: خواص اعجاب انگیز زنجبیل؛ ارزش غذایی زنجبیل

طرز پخت کلوچه زنجبیلی سبزوار:

1. روغن و شکر را با هم مخلوط کنید، بعد تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید.

2. ماست را با زنجبیل و بکینگ پودر مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه کنید. بعد آرد را کم‌کم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکنواختی به دست آید.

3. خمیر را روی یک سطح صاف با ضخامت ۱ سانتی‌متر پهن کرده قالب بزنید. بعد روی آن را با چنگال طرح بدهید و با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.

نکته: می‌توان به این کلوچه، طعم‌های مختلف داد. (زعفرانی، کاکائویی، نارگیلی و…) ضمناً این کلوچه حالت بیسکویت دارد و می‌توانید آن را در ظرف درب دار در محل خشک و خنک به مدت ۳ ماه نگهداری کنید. می‌توان به جای آرد گندم، از آرد سفید هم استفاده کرد ولی با آرد گندم ترد می‌شود.

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + آموزش تصویری تمرینات ورزشی + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا