نان و شیرینی

کیک شارلوت؛ طرز تهیه کیک شارلوت سلطنتی

کیک شارلوت (به انگلیسی: Charlotte cake) یکی از انواع دسر و کیک‌های اسفنجی است.

طرز تهیه خمیر کیک شارلوت:

برای درست کردن کیک شارولت از بیسکویت لیدی فینگر استفاده می‌شود ولی برای کیک خمیر طوری بر روی سینی فر ریخته می‌شود که تقریباً بیسکویت‌ها بهم چسبیده باشند.

نام مادهٔ غذایی مقدار
زرده تخم مرغ ۳ زردهٔ تخم مرغ یا ۶۰ گرم
وانیل چند قطره
سفیده تخم مرغ سفیدهٔ ۳ عدد تخم مرغ یا ۹۰–۱۰۰ گرم
شکر برای داخل سفیده ۸۵ گرم
آرد الک شده ۸۵ گرم
پودر قند یا شکر به میزان لازم

قبل از شروع سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و یک ماسورهٔ بدون دندانه و با قطر یک سانتیمتر را درون قیف قنادی قرار می‌دهیم. پودر قند و الک برای ریختن آن را نیز آماده می‌گذاریم.

۱. زرده را می‌زنیم تا سفت شود.

۲. سفیده را می‌زنیم تا کاملاً کف کند شکر را در سه نوبت به سفیده اضافه می‌کنیم و آنقدر می‌زنیم تا کاملاً سفیده سفت شود.

۳. زرده و سفیده را با یکدیگر با تخم مرغ همزنی فقط کمی می‌زنیم تا مخلوط شود.

۴. آرد را از الک گذرانده در سه یا چهار نوبت به این مایه اضافه می‌کنیم و با لیسک خوب بهم می‌زنیم. تا ذرات سفید آرد به طور کامل ناپدید شود.

۵. مواد مخلوط شده را در داخل قیف می‌ریزیم سر قیف را ماسوره‌ای بدون دندانه قرار می‌دهیم. خمیر را بر روی کاغذ روغنی‌ای که روی سینی قرار دارد بصورت نوار‌های کنار هم پهن می‌کنیم. قسمتی از خمیر را نیز بصورت مارپیچ بر روی کاغذ ریخته تا کف قالب را با این کیک اسفنجی گرد بپوشانیم. پودر قند یا شکر را از الک گذرانده روی نوارهای خمیر را با آن می‌پوشانیم.

۶. در فر که از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم.

باواروا برای داخل کیک شارلوت:

نام مادهٔ غذایی مقدار
پودر ژلاتین ۱۰ گرم
آب برای خیساندن ژلاتین ۴۰ میلی لیتر
زرده تخم مرغ ۳ زردهٔ تخم مرغ
شکر داخل زده ۲۰ گرم
شیر ۲۵۰ میلی لیتر
شکر ۳۰ گرم
وانیل چند قطره
خامه زده شده ۱۵۰ میلی لیتر

۱. پودر ژلاتین را در آب به مدت ۱۵ دقیقه حل می‌کنیم. سپس ظرف حاوی ژلاتین خیس خورده را داخل آبجوش قرار داده تا ژلاتین در اثر حرارت آب شود.

۲. زرده تخم مرغ و شکر را می‌زنیم تا سفید شود.

۳. شیر و شکر را می‌گذاریم روی حرارت داغ شود قبل از جوشیدن برمی‌داریم. شیر داغ را کم کم به زردهٔ زده شده اضافه می‌کنیم و سپس ژلاتین و وانیل را نیز با این محلول مخلوط می‌کنیم.

۴. خامه را در درون ظرفی که در یخ قرار گرفته می‌زنیم تا سفت شود و سپس با تمام مواد مخلوط می‌کنیم.

ترکیب باواروا و بیسکویت‌ها

در قالبی به عرض ۱۵–۱۰ سانتیمتر خمیری که به شکل گرد درست کردیم را پهن کرده و بیسکویت را نیز بصورت دیواره را قالب قرار می‌دهیم. محلول باواروا را در داخل این قالب می‌ریزیم (شما می توانید برش هایی از میوه هایی همچون توت فرنگی، شاتوت، تمشک و بلوبری را با محلول باواروا مخلوط کنید). پس از مدت حداکثر ۲ ساعت که باواروا سفت شد آن را از قالب خارج کرده و اطراف آن را با روبان می‌بندیم و روی آن را با میوه تزیین میکنیم.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا