طرز تهیه کیک شکلاتی خیس خوشمزه خانگی

آنچه در این مقاله میخوانید
در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه کیک شکلاتی خیس خوشمزه خانگی را آموزش خواهیم داد. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.
کیک شکلاتی یکی از کیکهای مورد علاقه همه افراد است درسته که بیشتر اوقات ما چیزهایی میخوریم که برای سلامتی مفید نیستند اما طبق نظر محققان کیک شکلاتی برای سلامتی مفید است، به خصوص صبحها که سوخت و ساز بدن سریع است.
طبق یافتهها شکلات، نتیجه مثبتی در عملکرد ویژگیهای روانشناختی دارد و باعث بهبود حافظه و تفکر انتزاعی میشود. افرادی که هر روز صبح کیک شکلاتی میخورند عملکرد عالی دارند. شاید این ادعا عجیب باشد اما همه ما به ویژه مغزمان روزانه به انرژی نیاز دارد و خوردن یک تکه کیک شکلاتی انرژی مغز را دو چندان میکند.
فواید کیک شکلاتی
- مصرف شکلات خطر سکته مغزی را کاهش میدهد.
- شکلات حاوی مواد معدنی مانند سلنیوم، پتاسیم و روی است که برای سلامتی ما مفید است.
- شکلات تلخ حاوی فلاونول است که میتواند از پوست در برابر آفتاب محافظت کند.
- طبق تحقیقات، زنان باردار باید کیک شکلاتی بخورند زیرا میزان استرس را کاهش میدهد و نوزادان شادتری به دنیا میآورند.
- سلامتی مغز و بهبود حافظه
- شکلات دارای مت آمفتامین، ماده شیمیایی مغز برای ترشح اندورفین است. اندورفین باعث میشود احساس بهتری داشته باشیم.
طرز تهیه کیک شکلاتی
این دستور برای کیک شکلاتی خیس است و آماده سازی خمیر آن فقط چند دقیقه طول میکشد.
- زمان آماده سازی: 20 دقیقه
- زمان پخت: 30 دقیقه
مواد تشکیل دهنده:
- 2 فنجان شکر سفید
- 1 و ¾ فنجان آرد همه منظوره
- ¾ فنجان پودر کاکائو
- 1 و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- 1 و نیم قاشق چای خوری جوش شیرین
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 فنجان شیر
- ½ فنجان روغن نباتی
- 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1 فنجان آب جوش
مراحل آماده سازی:
- مرحله 1
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
- مرحله 2
در کاسهای، شکر، آرد، کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ، شیر، روغن و وانیل را اضافه کنید و 2 دقیقه با سرعت متوسط مخلوط کنید و در آخر سر آب جوش را اضافه کرده و هم بزنید، اکنون مواد را در قالب کیک بریزید.
- مرحله 3
در این مرحله مواد کیک را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید.
نکات تهیه کیک شکلاتی
- اگر میخواهید کیک شکلاتی خیس درست کنید ابتدا اطمینان حاصل کنید همه مواد قبل از شروع در دمای اتاق قرار گیرند. دوم، شیر را به طور تناوب به مواد خشک اضافه کنید.
- پودر کاکائو شیرین نشده برای این کیک توصیه میشود. این ماده غنی از کره کاکائو است و کاملاً در خمیر حل میشود و یک بافت خوب، صاف با طعم شکلات قوی ایجاد میکند.
- کیک را در حداقل زمان پخت تست کنید.
- کره بدون نمک به طور سنتی برای پخت کیک شکلاتی توصیه میشود، این نوع کره دارای عطر و طعم سبک و مناسب برای کیک است.